Седмичен хороскоп за 23-29 януари

35199
Седмичен хороскоп за 23-29 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица най-важната ви задача ще бъде това да се щадите. Обемът на работа от изминалите дни предполага да намалите темпото и да си давате повече време за почивка. Вторник и сряда не са подходящи дни за изясняването на това кой е прав и кой крив във връзката ви. Не давайте обещания, дори да мислите, че ще ги изпълните. В здравословно отношение е добре да обърнете внимание на белите си дробове. Не пренебрегвайте шала както аксесоар. В края на седмицата ви очакват доста задължения, свързани със семейството от страна на родителите ви или братята и сестрите.

Телец

Седмицата ще ви даде много варианти за действие и дори може да ви обърка с многообразието, което ще ви предложи. При обвързаните представители на знака може да се появи личност, която да предизвика сериозен интерес и страсти у вас. Последиците ще са непредвидими, така че опитайте да сте готови за всякакви сценарии за развитие. Истина е, че се нуждаете от промяна и ако сте решени да я постигнете няма да има кой или какво да ви спре. Най-важното е да слушате сърцето си, тъй като никой друг не е отговорен за живота ви. Важното е после да не се обвинявате и да не съжалявате. Петък е ден за срещи и сваляне на картите на масата. Почивните дни прекарайте в усамотение, за да подредите мислите и емоциите си.

Близнаци

Тази седмица ще е от особено значение за професионалното ви развитие. Още в понеделник заявете участие във важен проект и направете всичко възможно, за да имате водещата роля, дори да не сте много наясно как да действате. Всичко ще дойде от само себе си. Вторник е най-удачният ден за активни действия, а в сряда уточнявайте детайлите и точки по договори. Четвъртък отделете повече време за семейството и по-специално поведението на децата. Петък и събота ще ви се наложи да поемете ролята на арбитър на ваши близки приятели. Опитайте се да не съдите никого. В неделя се пригответе за приятна изненада от страна на партньора ви. Може да се наложи да пътувате.

Рак

Тази седмица ще ви върви като по вода. От нищото ще изникне решението на всички въпроси и проблеми, които до момента са били неразгадаеми за вас. Периодът ще даде и така жадуваната хармония в личните отношения. Очаква ви сдобряване с роднини и установяването на нов вид отношения, които ще ви дадат стабилност и дори – полза. Здравето е нещо, към което трябва да сте по-отговорни, докато тялото ви не е дало знак за това. Изключете алкохола и наблегнете на зеленчуците в храненето. Посъветвайте се с лекар от кои витамини имате нужда. Онези от вас, които имат деца нека да обърнат повече внимание и да подходят с търпение в разговорите с тях.

Лъв

Седмицата може да ви предложи някои напрегнати моменти. Това, до голяма степен, ще зависи от начина, по който възприемате събитията, а той е доста сериозен. Хубаво е да гледате по-лежерно на нещата. Голяма част от проблемите, които виждате са само във вашата глава. Не е възможно да контролирате всичко и сега е моментът да отпуснете юздите и да ги дадете на някой друг. От това реномето ви няма да пострада. В личен план ще ви се наложи да направите компромис и да се съобразите с избора на партньора ви. Ще се учудите колко добре ще се почувствате след това. Бъдете внимателни с финансите. Сега не е подходящо време за големи покупки.

Дева

Тази седмица ще започне по един различен начин. Това донякъде е добре, защото с времето ще се окаже, че желанията ви не са били подходящи за времето си. От друга страна свободното време ще ви позволи да включите нови занимания в ежедневието ви. Не отхвърляйте нищо ново, което се опитва да влезе в живота ви. Необходимостта от промяна е голяма, колкото и да се опитвате да избягате от нея. В средата на седмицата може да се наложи да предприемете изненадващо пътуване. В петък се организирайте от рано, тъй като в противен случай работата може да излезе извън рамките на работното ви време. Почивните дни направете всичко възможно, за да заминете извън града и да се откъснете от познатото от ежедневието ви.

Везни

Седмицата ще постави пред вас нови обстоятелства. Не се плашете от тежестта им – напълно сте способни да се справите с тях. Освен това, ако се чувствате несигурни, не се колебайте да се посъветвате с хората, които обичате и имат сериозно участие в живота ви. Най-спокойно може да се „облегнете“ на рамото им. Това е нещото, от което се нуждаете най –много. Ако се почувствате некомфортно физически, не се колебайте да си вземете болничен. Боледуването на крака не е геройство и е добре да сте по- отговорни към здравето си. Ако бъдете потърсени за съвет, направете така, че човекът сам да стигне до съответния извод. Всеки сам е господар на живота си.

Скорпион

През тази седмица оставете всички съмнения в силите си за друг път. Само колебанията може да ви отклонят от пътя нагоре. Колкото по-трудна ви се вижда някоя задача точно нея изберете първо. С напредването на времето концентрацията ви ще намалява затова се взимайте важните решения през първата половина на деня. В сряда може да получите неочаквано обаждане, което да се обърне в интересно предложение за нова работа или допълнителен доход. Не бързайте да отхвърляте възможността. В семейството ще има противоречиви сигнали. Необходимо е само да проявите повече търпение и нещата ще се наредят от само себе си още преди началото на почивните дни.

Стрелец

През тази седмица ще сте силни във всяка област, която си пожелаете. Лоша услуга може да ви направи прекаленото туткане с какво точно да се заемете първо и по този начин да загубите прекалено много време. Ако изборът ви затруднява най-спокойно може да направите списък с нещата и на случаен принцип да изберете първото. Не така обаче ще стоят нещата в личните отношения. Половинката ви ще иска някои конкретни отговори и действия от ваша страна. Едва ли ще имате шанс за отлагане във времето, но вие вече сте усетили какво се иска от вас. Тук вече ще ви трябва повече кураж. Свободата не е толкова сладка, когато се чувстваме самотни, така че не се страхувайте толкова много от обвързване. През почивните дни не отказвайте покана от страна на роднини, дори ако се налага да пътувате.

Козирог

Тази седмица ще ви трябват повече сили, от колкото си мислите. Не си правете планове за почивните дни или за излизания вечер. Това, което ви очаква в работата ще е истинско предизвикателство. Освен обемът на работа, самата идея за решаването на нещата няма да ви остави да заспите лесно. Положените усилия ще заслужават и постигнатите резултати ще ви осигурят едно близко безоблачно бъдеще, така че не се щадете. Използвайте всички нестандартни начини, за които се сетите и действайте без особени скрупули. В края на седмицата конкурентите ви може да се опитат да разклатят вярата ви с критика. Игнорирайте напълно думите им и следвайте предначертания път. През почивните дни задължително отделете време за масаж или друг начин за релакс, който да възстанови нервите и силите ви.

Каква ще бъде новата година за всяка зодия в ЛЮБОВЕН план

Силна и много емоционална година. Такава ще бъде 2017 година за повечето зодии. Овен2017 година ще ви донесе много промени в личния ж...

Водолей

Тази седмица ще ви позволи да комбинирате полезното с приятното. Вниманието ви ще бъде раздвоено, но това няма да ви попречи да се справите добре навсякъде. От една страна ще бъдете въвлечени в разрешаването на ситуация от близкия ви приятелски кръг. Ще ви се наложи да дадете много от времето и усилията си, за да запазите дадени отношения. От друга страна в работата от вас ще се изиска да спасите положение, което някой друг е объркал. Не губете време в критика, а се заемете с нещата така сякаш грешката е ваша. Това ще ви помогне по-бързо да се справите със ситуацията. Очаквате сериозно възнаграждение за усилията ви. За по-следващата седмица може да планирате 1-2 дни отпуск.

Риби

Седмицата ще ви остави без дъх от динамиката на събитията, с които ще ви сблъска. Движение ще има във всички сфери на живота ви. Бъдете готови да си лягате много рано и да ставате още по-рано, за да имате физическите сили да се справите с всичко. Не се колебайте да се съветвате с приятели особено след средата на периода, когато ще ви е трудно да се ориентирате в нещата. Използвайте всички позволени методи за помощ като разходка на чист въздух, витамини, повече плодове. Тялото ви ще ви бъде благодарно. За да разтоварите духа си си позволявайте да „избягате“ в мечтите си, но не през работно време, а преди сън. Важно е да виждате положителното развитие на нещата и да не се подавате на меланхолията особено в последните два работни от седмицата.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com