Седмичен хороскоп за 23-29 ноември

24322
Седмичен хороскоп за 23-29 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ще може да разчитате на късмета си. Най-силни в това отношение ще бъдат дните понеделник и вторник. След това ще трябва да заложите на реалните си качества, за да постигнете заложените цели. В сряда ви очаква сериозно предизвикателство, чието преодоляване ще ви тласне нагоре в професионалното ви развитие. Четвъртък и петък са дни, в които семейните проблеми ще бъдат на преден план. През почивните дни ви предстои откритие и шанс за ново поприще. 

Телец

През тази седмица не си спестявайте усилията. Каквото постигнете сега - това ще жънете в близките седмици. Усилието, което трябва да положите съвсем не е малко, но е и непосилно. Необходима ви е само повече дисциплина. При положителен развой на нещата ще получите първите добри новини още в четвъртък. Ако имате сили в петък направете малко празнуване на постигнатото. В събота и неделя отделете време на духовната част от живота. 

Близнаци

През тази седмица не се натоварвайте излишно. Някой може да поиска съвет от вас и заедно с това да ви въвлече в своите проблеми. Опитайте се да запазите дистанция. По-късно може да бъдете обвинени за нечии грешки. В личен план не бързайте с нищо. Оставете нещата, да се случва от само себе си. През почивните дни изберете дейности, които ще се отразят благотворно на здравето ви.

Рак

През тази седмица ви очакват сериозни разногласия с вашите партньори и колеги. Напълно възможно е да ги преодолеете, така че всички страни да са доволни и да получат своето. Въпросите, които ви предстои да решите във вторник няма да търпят отлагане имайте го предвид. Ще получите много внимание и загриженост от страна на любимите ви хора. Постарайте се да отвърне то със същото, а може и повече. Помислете за възможността да разплатите с дълговете си.

Лъв

Сега не е време за сериозни равносметки анализ. Започвате нов период, към който ще трябва да се адаптирате много бързо. Каквото сте разбрали досега - това е. В емоционален план може да се чувствате прекалено напрегнати. Опитайте се да не си изкарвате нервите на близките ви хора, защото тяхната подкрепа сте от съществено значение за вас. В средата на седмицата не си позволявайте големи закъснения, това може да навреди сериозно на вашия имидж. Последните дни на периода са подходящи за уреждането на проблеми в личните отношения.

Дева

През тази седмица всичко, което сте замислили ще се случи по-добре, ако имате верен приятел в себе си или колеги, в чийто професионализъм сте убедени. Вашите постижения няма да останат незабелязани и някои представители на зодията може да очакват предложение за повишение. В средата на седмицата наблегнете на решаването на лични проблеми. Не позволявайте задълбочаване на неразбирателствата. Сега те ще се разрешат много по-лесно, отколкото да ги оставите до отлежават във времето.

Везни

През тази седмица до голяма степен за успехът ви ще допринесе красноречието и умението ви да говорите. Хората на изкуството ще имат своя звезден час. С пълна сила това се отнася до тези, които се занимават с музика и по-конкретно с пеене. Някои от вас може да изживеят любов от пръв поглед. Най-вероятно това ще се случи в приятелска компания, но може и да възникнат внезапни романтични чувства към човек, когото сте познавали отдавна и до момента сте възприемали единствено като приятел.

Скорпион

Предстои ви период на предизвикателства от служебен характер. Сега ще можете да изкачите много върхове. Благодарение на силните качества от характера вие ще се придържате плътно към идеите си с такава настойчивост, че това ще предизвика уважението на всички околни, дори на съперниците ви. Каквото и предизвикателство да срещнете сега, на какъвто и натиск да бъдете подложени - няма да се огънете и победата ще бъде ваша. В здравословно отношение не занемарявайте стари болежки, които сега напомнят за себе си. Бъдете отговорни към здравето си.

Стрелец

През тази седмица е най-добре да се посветите на партньорските отношения. Вероятно ще бъдете доста емоционални. Дадено събитие може да ви върне към отминали събития и страсти, които вие сега си припомняте. Нека, обаче да е за добро. Безсмислено е да измъчвате половинката си с ваденето на скелети от гардероба. Така може да застрашите едни наистина качествени отношения. Последните дни на седмицата може да наложат пътуване или преместване. Това едва ли ще бъде срещу вашето желание, дори напротив – ще ви достави удоволствие.

Козирог

Дневен хороскоп за 23 ноември

Овен Този понеделник смело може да разчитате на късмета си. Възползвайте се максимално от ситуацията, но не забравяйте, че не всеки де...

Това е седмица, в която няма да ви е скучно. Понеделник ще ви поднесе изпитание. Ще срещнете ситуация, в която ще трябва да покажете своите силни качества. Това ще бъде  проверка и изпитание за характера ви.  Не бъдете крайни в поведението си, това няма да е във ваша полза. Придържайте се към златната среда и към традиционните методи на действие. Бъдете отговорни към здравето си и не пропускайте да обърнете внимание на това, което ви тревожи.

Водолей

През тази седмица не оставайте длъжници никому. Много вероятно е да изпреварите събитията. Не дължите обяснение за вашите действия, ако те не пречат на някого. Бъдете устремени и верни на себе си. В средата на периода ви очаква предизвикателство, свързано с професионалния ви живот. Дайте всичко от себе си и ще се справите блестящо. В края на периода повярвайте в чудеса и те непременно ще ви се случат.

Риби

Тази седмица ще е една от запомнящите се в живота ви. Много е важно едновременно да дадете всичко от себе си, но и да не се упреквате, ако не успеете за положите достатъчно усилия за това. Често обезценявате усилията си. Истината е, че каквото и да става, то е за добро. Помислете добре дали да не се посветите на хобито си. Сега повече от всякога имате нужда от "духовна храна." Не забравяйте и приятелите си. Обадете се на някои от тях и си уговорете срещи. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли как се размножават охлювите?

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Стихотоврение за 18 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 18 април 2024

Всичко, което трябва да знаете за православната молитва

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Шест неща, които ще ви помогнат да обновите интериора си за един ден

Защо всъщност котките се страхуват от краставици?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Знаете ли как се размножават охлювите?
Знаете ли как се размножават охлювите?

Повечето сухоземни охлюви са хермафродити. След ухажване в началото на лятото чифт охлюви се оплождат взаимно през репродуктивен отвор, разположен...