Седмичен хороскоп за 24-30 юли

36778
Седмичен хороскоп за 24-30 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица бъдете по-благосклонни към себе си. Седмицата е подходяща за започването на нови дейности, първи опити в непознати за вас сфери. Не си поставяйте прекалено високо летвата. Търпението, последователността и умерената увереност ще ви водят в правилната посока. В средата на периода може да се появят събития, които да ви разколебаят. Само това ще е основната им цел, така че отговорете с усилено противодействие. В края на периода бъдете готови за неочаквано пътуване.

Телец

Тази седмица може да бъдете себе си повече, от когато и да било. Дано имате късмета да сте в почивка и в най-добрия случай на морето. Евтините забавления няма да ви доставят кой знае какво удоволствие, така че заложете на тихите разходки в спокойните часове. Очаква ви интересна среща с вас самите. Не бързайте да огласявате резултатите от нея дори и най-близките си хора. Възможно е да останете неразбрани и това да ви натъжи или хвърли в смут. В края на периода се опитайте да се разведрите и да направите повече неща само са себе си.

Близнаци

Очаква ви една седмица, изпълнена с непредвидими събития. Точно когато си помислите, че нещата са се подредили и сте в очакване на резултата може да се появят изненадващи фактори. Опитайте се да ги обърнете във ваша полза. В никакъв случай не се подавайте на паниката. Напълно способности сте да се адаптирате към всяка новост, при това с минимални усилия от ваша страна. Почивните дни прекарайте извън града, най-добре в планината.

Рак

През тази седмица вниманието към вас ще е повишено. Ще привличате всякакви личности и някои от тях ще са ви неприятни и досадни. Но само на пръв поглед. Не бързайте да бъдете прекалено резки в общуването, защото с времето някои неща може да се променят. Сега ви се струва, че всичко ви е ясно, но всъщност не е точно така. Ако сте на морето бъдете внимателни при плуване и не се отдалечавайте прекалено от брега. Това важи и в преносен смисъл. Дайте време на себе си и на другите, за да покажат най-доброто от себе си.

Лъв

Зодията подсказва от какъв мъж се нуждаеш

Всяка от нас има определен тип мъже, по които си пада. Този тип включва набор от качества като външност, характер, образование, работа ...

Мнозина от вас са рожденици и може да потънат в тъжни равносметки. Не забравяйте, че най-доброто тепърва предстои и не гледайте през лупа неуспехите си. Често именно те ни водят по пътя напред така, както нищо друго не би могло. На хоризонта ще се появи нова цел и интересно занимание. Отдайте му се с много страст и любопитство и то ще промени живота ви към добро.

Дева

Това е седмица, в която трябва да откриете нова страница за себе си. Не се колебайте да приключите със старите си навици, които до момента не са ви донесли положителен резултат. Много е важно да си дадете сметка, кое ви носи полза и кое не. В личен план не се втурвайте с главата напред, а помислете дали ще може да се справите с всичко, за което сте планирали да намерите място в живота ви. Спазвайте златната среда.

Везни

Сега може да ви се струва, че нищо не е същото и няма да сте далече от истината. Напълно нормално е да се чувствате объркани. За да си помогнете може да си напарвате план график за действие, така че да не се загубите във върволицата от задачи. Не се колебайте да помолите близките си да бъдат до вас, готови да реагират при нужда от подкрепа. Ще има достатъчно случаи, в които да им се отблагодарите и да им върнете жеста. Не се съмнявайте в това.

Най-несъвместимите зодии

Ако някога сте се чудили защо изпитвате органична непоносимост към човек, с когото току-що сте се запознали, отговорът може да се крие ...

Скорпион

Това ще седмица, изпълнена със състезания. Не залагайте на бързината обаче, но и на качеството. Това ще е водещият критерий, благодарение на който може да задминете всичките си конкуренти. Съвсем различно ще е в личните отношения, където няма да има място за съревнования. Бъдете взаимни с половинката си и не си и помисляйте да действате тихомълком, за да излезете победител в дадена ситуация. Цената от подобни действия ще е прекалено висока.

Стрелец

Това е седмица на изненадващи пътувания – наяве и на сън. Напълно възможно е едното да бъде последица от другото. Вземете със себе си вашите средства, за да запазите спомените, впечатленията и мислите си. Това, до което стигнете сега ще ви бъде от полза в един голям отрязък от време в бъдеще. Някои от вас може да срещнат човека, когото винаги са чакали. Не всичко ще бъде като в приказките, но хубавите неща рядко стават от само себе си.

Козирог

От какво имат нужда зодиите в една дума

Всяка зодия има своите особености и неща, от които се нужда е най-много. Ето основната нужда на всяка една от тях. Овен – Сън Т...

През тази седмица ще ви е нужно канска доза търпение. Ще трябва да спазите всяко едно правило и няма как да използвате своите собствени идеи, за да се справите с предстоящото. Всичко ще мине добре и когато преминете пътя ще стане ясно, че сте се справили повече от добре. Мислете за този момент и не позволявайте на прибързаността да ви подведе. В приятелския ви кръг ще се появи човек, който първоначално ще ви очарова, но с времето ще видите, че имате много различия. Интересното ще бъде, че точно те още повече ще ви привлекат към него.

Водолей

Имате да изпълнявате много обещания. И вече няма за кога да отлагате каквото и да било. Мнозина разчитат на вас. Не сте длъжни да оправдавате доверието им, но все пак бъдете верни на приятелите си. Просто периодът е такъв. Не винаги ще сте единственият човек, към когото всички искат да се обърнат в труден момент. Планирайте откъсване от рутинната среда възможно най-скоро, за да възстановите сили те си. Задължително си подарете мигове на усамотение, но не и преди да изтече тази седмица.

Риби

Как ще се чувствате и какво ще правите с времето си зависи само и единствено от вас самите. Напълно способни сте да преобразите и най-черната си мисъл в най-ярката надежда. Зависи към какво ще погледнете и на какво ще обърнете внимание. В средата на периода ви очаква интересно събитие. Значението му може да е многозначно. Не бързайте да му се посвещавате изцяло. Сега е важно да обърнете внимание и на здравето си. Хранете се здравословно и не се лишавайте от сън в никакъв случай.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Стихотворение за 24 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 24 април 2024

Таро хороскоп за 24 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com