Седмичен хороскоп за 3-9 февруари

44450
Седмичен хороскоп за 3-9 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази седмица може да бъде решаваща за развитието на вашия бизнес. Всичко, което направите сега ще има своите дългосрочни последици и резултати. От вас зависи колко усилия ще вложите във всичко, което правите, затова не жалете сили. В личен план няма какво да ви тревожи, но не игнорирайте партньора си. Това може да се окаже бомба със закъснител. 

Телец

През тази седмица обърнете внимание на здравето си. Бъдете добронамерени към себе си. Никой не може да се погрижи за вас, така както вие самите. В сряда игнорирайте манипулативни опити да бъдете вкарани в интрига. Сега най-важното е вашият личен интерес, но постигнат с честни средства. В края на седмицата очаквайте добра новина, свързана с бизнеса ви. През почивните дни се възползвайте от времето, за да балансирате мислите си. 

Близнаци

През тази седмица ви предстоят редица душевни изпитания. Отървете се от гнева, но не се подлагайте напразно на жертви, които никой не иска от вас. Сега е време, в което да отстоявате правата си по най-достойния начин. Все пак помнете, че малцина могат да разберат чувствата ви, а и не е нужно. В сряда ви очаква добра новина, която ще повиши настроението ви. През почивните дни се заемете с пролетно разчистване. Това ще повиши тонуса ви. 

Рак

През тази седмица ще имате шанса да се измъкнете от доста неприятни задължения. Наслаждавайте се на свободата си, но бъдете готови, че в един момент може да се наложи да наваксвате. Сега не се притеснявайте за това какво говорят хората за личния ви живот. В крайна сметка те почти никога не оказват помощ извън това да отправят критики. В края на седмицата се погрижете за физическия ви тонус. Движението ще върне голяма част от вкуса ви към живота. 

Лъв

През тази седмица се опитайте да бъдете по-внимателни, да не допускате грешки в работата. Постарайте се да мислите изключително ясно и да разграничавате реалните от илюзорните идеи. В края на седмицата командировките ще бъдат успешни. Нуждаете се от надеждност, за да се противопоставите успешно на опонентите си във всяка ситуация. Неделя може да ви зарадва с приятни събития, свързани със семейството.

Дева

През тази седмица започва нов период за вас. Сега вече нямате никакво време за губене. Ще трябва да изпълните всичките си задължения без да отлагате и за миг. В средата на седмицата ще се почувствате уморени. Вероятно ще трябва да се лишите от някои от вашите удоволствия в името на здравия сън и почивка. В петък ще се зарадвате на първия положителен резултат от дейността ви. През почивните дни направете така, че да възвърнете вярата си в собствените ви сили. 

Везни

През тази седмица ще сте изпълнени с оптимизъм. Каквото и да става не преставайте да вярвате в доброто развитие на нещата. Сега може да проверите доколко работа Късметът ви и той няма да ви разочарова. Бъдете адаптивни и наблюдателни и няма да претърпите големи загуби. Общуването ви с приятели сега ще е от изключително значение. Подкрепата, от която се нуждаете ще дойде именно от тях - затова не се колебайте да се свържете с близките си, когато имате нужда от това. 

Месечен хороскоп за февруари 2020 година

Овен През този месец не предизвиквайте Съдбата. Сега е много важно да спазвате правилата. Всичко, което правите трябва да е с мисълта ...

Скорпион

Известна дипломатичност и сдържаност през тази седмица няма да ви навредят. Напротив - ще допринесат за интереса на другите да общуват с вас. Използването на нови идеи и технологии в работата ще ви позволи да постигнете важни резултати. В професионалната област бъдете внимателни при избора на източници на информация, вероятни са неточности и изкривявания. Препоръчително е потушите конфликтната ситуация в семейството в четвъртък. През почивните дни не бягайте от натрупаните домакински дела и проблеми.

Стрелец

През тази седмица проявете мъдрост и сдържаност, а не припряност и нервност. Опитайте се да избягвате сериозни дела. Сега на дневен ред са по-малки, но по-реални проблеми за решаване. В сряда не се поддавайте на емоции, чувствата могат да ви принудят да поемете неоправдани рискове. В петък е препоръчително да не обсъждате сериозни въпроси с началниците. Събота е прекрасен ден за разходка сред природата с компания.

Козирог

3-те зодии, които ще се сгодят през февруари

Коледните и Новогодишните празници вече отминаха и настъпи времето да се стегнем и да влезем във форма. За някои от зодиите обаче това ...

През тази седмица ще се наложи да направите някои компромиси. Със сигурност няма да ви е лесно, но малката загуба сега ще ви предпази от по-голяма в бъдеще. Не се фокусирайте върху отрицателните събития. Винаги може да се намери положителен момент, който да ни вдъхне кураж и надежда. Това ще е вашата най-голяма задача през седмицата. Пазете здравето си. През почивните дни си осигурете достатъчно свеж въздух и движение. Това ще ви даде необходимия тонус.

Водолей

През тази седмица трябва да концентрирате усилията си върху постигането на целите си. Не се страхувайте от трудности и препятствия. Ще можете лесно да ги преодолеете и да получите това, което искате. Има вероятност за пътувания в чужбина. В личния си живот ще цари спокойствие и разбирателство. През уикенда се опитайте да се отпуснете и да си възвърнете силата. Бъдете по-толерантни и търпеливи, сдържайте силните си емоции. Сега те само може да ви навредят.

Риби

През тази седмица на първо място се погрижете за нервите си. Това ще е стабилната основа, която ще ви е нужна, за да направите, каквото и да било. Вашето спокойствие ще се отрази и на здравето ви, а сега то ви е изключително необходимо. Бъдете сигурни, че искате всичко, което ви се случва и не правете компромиси. Една отстъпка сега би могла да ви вкара в дългосрочен капан.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да пием чай правилно?
Как да пием чай правилно?

За много хора чаят сутрин е неразделна част от закуската и своеобразен ритуал. Но малко хора знаят, че неправилният прием на чай може да навреди...