Седмичен хороскоп за 3-9 януари

20402
Седмичен хороскоп за 3-9 януари
Снимка: iStock

Овен

През тази седмица може да се окажете в ситуация, в която просто ще ви се качат на главата.  Стеснете кръга на тези, на които ще окажете помощ до хора, които наистина са заслужили този жест. През втория ден от седмицата ще разкриете някаква тайна. Така ще разберете, че дълго време някой е скривал информация от вас.  През втората част от седмицата ще  бъдете в нетипично за вас настроение, затова не се учудвайте ако близките ви, особено партньорът ви, не може да ви разберат.

Телец

През тази седмица се заемете с такива дейности, като разчистване на работното място, изхвърлянето на стари бумаги. Изберете си нови календари и бележници, в които с удоволствие да започнете новата година. Нека вниманието ви бъде съсредоточено върху начинанията. В петък просто се отпуснете и бъдете себе си. Очакват ви незабравими романтични дни с любимия ви човек. В края на седмицата обърнете повече внимание на децата и техните нужди. Опитайте се да им покажете, че им желаете доброто и не сте техни врагове. 

Близнаци

През тази седмица някой ласкател може да се опита да ви въвлече в дейност, която ще ви ангажира сериозно, но едва ли ще имате особена полза от нея. За това не се подавайте на комплименти, а разсъждавайте трезво до къде може да стигнат  възможностите ви и какво точно ще спечелите от това. Не е типично за вас, но трябва да бъдете егоисти. Звездите ви дават шанса да постигнете всичко, което желаете. Четвъртък, както винаги е най-успешният ви ден. В петък подлагайте на проверка всяка информация, която получите. През почивните дни творците ще имат неповторимо вдъхновение и ще сътворят чудеса.

Рак

През тази седмица се опитайте да направите една проста сметка на очакваните разходи и преценете дали с малко затягане на колана, няма да успеете да се справите и сами. Във вторник може да ви се обади скъп човек, с когото не сте виждали отдавна. Това може да е и ваш роднина. Не се колебайте да го поканите и приемете в дома си. Последните два дни от седмицата ще ви затрупат със задачи, но вие имате достатъчно ресурси,  за да се справите, разбира се ако не ви подведе мързела. Съветът на звездите е да свършите работата си сами, без да я прехвърлите на други.

Лъв

През тази седмица съветът на звездите е да не се самозабравяте в планове за  бъдещето, а да помислите как да укрепите позицията си. Вниманието ви трябва да е особено изострено ако имате и бизнес-партньор.  Не споделяйте идеите си с други хора, докато не придобиете ясно как точно ще ги осъществите. Възможно е някой да присвои вашите намерения. Напрежението от късата работна седмица може да избие в отношенията ви с близките. Опитайте се да не разваляте своите и на другите почивни дни. Отдайте се на пълноценна почивка.

Дева

През тази седмица ще направите силно впечатление на околните. При това няма да е необходимо за полагате особени усилия, просто бъдете себе си. Най-естествените ви качества ще впечатляват точно тези, от които зависи вашия успех. Гладко ще протичат преговорите  и  ако ви предстои сключване на договори, ще може да поставите своите условия. Освен в служебно отношение ви очаква успех и на любовния фронт. Особено успешен в това отношение ще е  вторият ден от седмицата.  С напредването на дните може да придобиете прекалена увереност, която към края на седмицата да ви въвлече в конфликт.

Везни

Това е седмица, в която ще ви се наложи да направите много покупки. Някои от вас ще трябва да оборудват дома си, други просто да осъществят покупки, които отдавна отлагат, но вече няма за кога.  Важно е обаче да бъдете по-взискателни при избора си и да не се хвърляте на първото, което видите, освен това не се скъпете и изберете наистина качествен продукт. Друга част от представителите на знака през тази седмица ще имат възможността да реализират свое умение или талант, за което отдавна сте имали желание да опитате, но не ви е достигало време или кураж.

Скорпион

През тази седмица не залагайте на скромността. Всичко зависи от вас. Просто е необходимо да положите повече усилия. Важното е да вярвате в себе си и в мечтите си. Така се постигат нещата. Този заряд трябва да ви обземе от първия ден на седмицата – така ще си гарантирате   да се въоръжите със желязно търпение и достойно да устоите на интригите. Точно тази тактика ще извади от равновесие враговете ви. Периодът е подходящ за грижи за здравето. Склонните сте да пренебрегвате сигналите на тялото си. Сега може да обърнете внимание на всичко, което ви тревожи и да започнете лечение.  През почивните дни не си и помисляйте за работа.

Стрелец

През тази седмица ви очакват нови запознанства. Някои ще пътуват, където ще завържат нови контакти.  Така че ако сте се колебали дали да предприемете пътуване – действайте. Пътуванията също ще са повече от успешни. Това обаче се отнася за случайните познанства, за които вие не сте инициатор. Ако се чувствате потиснати по добре не се впускайте в дълбоки и интимни разговори с непознати, особено в барове или други подобни заведения.  Успешни ще са тези познанства, които са инициирани от ваши познати.  Опитайте се да довършите служебните си задължения в срок, тъй като по-късно ще се струпат още задачи и ще ви е  трудно да се справите .

Козирог

През тази седмица ще ви се наложи да преминете някои препятствия. Прекалено оптимистично би било да си мислите, че всичко ще върви по вода. Просто в живота не се случва така – трябва да има баланс. Най-вероятно настроението ви ще бъде омрачено от дребни неща, които ще позволите да ви ядосат, а не трябва. Важното е, че през седмицата ще се осъществят ваши големи желания.  Нещо ще припомни ваш отминал успех, който ще ви помогне и сега.  Това ще ви зареди с много настроение и сили за нови подвизи.  Ще прекарате чудесно почивните дни.

Водолей

През тази седмица ви очакват много изненади и неочаквани случки. Ако за нещо сте съжалявали през последните месеци, че не се е случило, сега ще наваксате с пълна сила. Може дори да се почувствате претоварени, но е казано – внимавай какво си пожелаваш. Пригответе си достатъчно търпение, тъй като тази наситеност на емоции може да ви опустоши. Както винаги в природата ще има баланс – понякога ще чувствате гняв, в друг момент ще сте на седмото небе от щастие. Важното е да не си изкарвате отрицателните емоции върху другите.  Ще имате и служебни успехи през тази седмица, най-вероятно в сряда. От действията ви зависи полагането на основите на сериозни перспективи за в бъдеще.

Риби

През новата седмица бъдете внимателни с хората, с които контактувате. В добро разположение на духа сте и това се вижда. Именно тази особеност ще бъде забелязана от недобросъвестни хора, които ще се опитат да ви вкарат в съмнителна игра. Иначе откъм събития седмицата ще е спокойно особено първата половина. От сряда нататък определено ще ви доскучае и ще усетите нужда да изразходите насъбралата се енергия.  Съдбата ще се погрижи за това и ще ви предостави достатъчно задачи за справяне. Повечето от тях ще са приятни и ще ви доставят истинско удоволствие. В петък ще се срещнете хора, които не сте виждали отдавна и може би ще се получи едно незабравимо преживяване с тях.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 16 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 16 май /валутен калкулатор/

Дрехи с лоша енергия: 10 неща, които ви правят нещастни според фън шуй

Истински гении: 6 неочаквани навика, които разкриват интелектуалец - проверете дали ги имате

Как да имаме успешна връзка с по-млад мъж?

Как да спрем да се обиждаме от други хора: 8 стъпки към нов живот

Дрехи, които ви карат да изглеждате дебели: 10 модни грешки, които всяка жена прави

Сбъднати мечти: как правилно да благодарим на Вселената (и защо е необходимо)

Тайни за гладки пети: Как да предотвратите и лекувате напуканите пети?

Знаете ли как се размножават медузите?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com