X
 
 

Седмичен хороскоп за 30 декември - 5 януари

40670 0
Седмичен хороскоп за 30 декември - 5 януари
Снимка: iStock/Guliver
Овен

Това е седмица, в която да си дадете обещания. Опитайте се да се разделите с някои от старите ви навици, но в същото време не бъдете прекалено взискателни към себе си. Периодът е подходящ за среща с роднини и възстановяване на хармонията в отношенията. В последните дни на годината не се измъчвайте с самоанализи. Било, каквото било - важното е какво ще е занапред.

Телец

През тази седмица може да се опитате да направите някои промени в навиците си и да се разделите с онези от тях, които не се отразяват добре на нервите и здравето ви. Сега е необходимо да научите още уроци и да придобиете повече опит. Малко повече смиреност ще е само във ваша полза. В края на периода ще получите много подаръци. Някои от тях във формата на сдобрявания и подобряване на отношенията. Това ще са едни от най-важните ви подаръци. 

Годишен хороскоп за Риби за 2020 г.

Годината, която ви очаква ще е наситена и активна. Никак, никак няма да ви е скучно. Не се оплаквайте, вие точно това искате!  Зап...

Близнаци

През тази седмица не бъдете прекалено придирчиви. Всичко, което искате го имате. Ако не се чувствате доволни, вероятно е време да смените приоритетите си. Бъдете сигурни, че има накъде още да погледнете и да потърсите нещо по-добро за себе си. Бъдете оптимисти. Най-лесният начин е да сме скептично настроени. Така със сигурност пречим на нещата да не се случат. 

Рак

През тази седмица ще сте склонни към самоанализ и критика. Това понякога е полезно, но не прекалявайте с изискванията към себе си. Достатъчно отговорни и дисциплинирани сте. Ако жаждата за промяна е неистова, това не означава да се измъчвате. Опитайте се да действате щадейки себе си и любимите ви хора. Последните може да не желаят да поемат в посоката, която вие виждате. 

Лъв

Годишен хороскоп за Водолей за 2020 г.

Това е година, в която да затвърдите постигнатото и надграждате, но с бавна стъпка. В този смисъл не очаквайте особени събития. Януари ...

Най-важният съвет за началото на новата седмица е да не предприемате рискове във финансовото отношение. Освен това се разплатете с дълговете си, сега ще имате възможност за това и не се изкушавайте да задържите парите за себе си. В личен план ви очакват моменти на щастие и споделеност. Ще получите от половинката ви точно това, от което имате нужда. Дните са подходящи за семейни мероприятия, но внимавайте да не обещавате много. Желанието ви за помощ ще е силно, но едва ли ще имате възможност да изпълните всичко, което сте замислили. 

Дева

През тази седмица ще имате не малко поводи за гордост. Все пак се пазете от суетата. Тя не може да ви даде нищо, освен прекалено силно, но моментно, а това няма да ви "топли" дълго време. Сега може да спечелите важен човек на своя страна. Заложете на дълготрайността във всичко, което правите. В средата на периода действайте разумно и спазвайте границите. Не допускайте празнуването на Новата година да излезе извън контрол. 

Везни

Тази седмица ще бъдете търсени и желани, но за да изпълните всички поръчки, които очакват от вас, няма да имате никакво време да се зарадвате на успеха си. Всъщност така и трябва. За празнуване време ще има. В личния живот има възможност за промяна, но ако нямате време да я осъществите, може би това е знак, че трябва да изчакате. В отношенията не насилвайте нещата, тъй като това няма да доведе до нищо добро, дори ако желанията ви са изпълнени. Не прекалявайте с алкохола и бъдете верни на здравословното хранене.

Годишен хороскоп за Козирог за 2020 г.

Очаква ви година, която ще запомните. Със сигурност няма да ви е скучно и дълго време ще си спомняте приключенията, които ще ви остави ...

Скорпион

Това е седмица, в която е добре да споделите личния си опит с близките ви и колегите, които смятате, че заслужават това. Никой няма да ви отнеме предимството, така че не се страхувайте да се раздавате истински. В средата на седмицата очаквайте интересно предложение, свързано с работата ви. Проучете добре условията. В личен план нещата не са толкова страшни, колкото ви се струват, така че бъдете повече оптимисти. В здравословно отношение бъдете внимателни с бъбреците си.

Стрелец

Седмицата ще ви даде повече свободно време, което може да използвате по свое усмотрение. Посветете се на дейности, които ви карат да се чувствате добре. В противен случай няма да сте толкова ефективни, колкото бихте искали. Сега е добър период за започването на умерена диета, придружена с физически упражнения. Не се чувствате добре във формата си, така че не се колебайте да вземете сериозни мерки в това отношение.

Козирог

Годишен хороскоп за Стрелец за 2020 г.

Годината започва щастливо. През януари ще има какво да научите. Готовността ви да учите и да се развивате сега ще е от решаващо значени...

Това е седмица, в която да подредите приоритетите си и решете кое е по-важно. Две дини под една мишница, обаче, няма да може да носите. Здравето няма да ви подведе, освен ако не прекалите с храненето на крак и чашите вино след вечеря. Тихата музика и достатъчното часове сън ще ви бъдат верен помощник през тези дни. Периодът е добър за започването на нов хранителен режим. Не забравяйте за физическата активност - тя ще разсее много от негативните ви мисли. 

Водолей

През тази седмица ще бъдете много търсени за услуги от страна на ваши роднини и колеги, а вашето добро сърце няма да може да откаже. Опитайте се поне да отложите във времето изпълнението на допълнителните задачи, тъй като ще ви е трудно да се възстановите психически и физически. Всичко това ще остави на заден план любовните въпроси, което ще е предпоставка на цупене от страна на любимия ви човек. 

Риби

Тази седмица не правете големи планове. Това е време, което ви е дадено да прекарате в спокойствие и в търсене на разбирателство със себе си. Помислете дали не е време да се разделите с някои от илюзиите ви. В това няма нищо тъжно или пораженческо, просто ще си освободите време за по-важни неща в живота ви. Това е добро време да вкарате графика си и време за спорт. Не подценявайте физическата си форма, тя формира основна част от тонуса ви. 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Свети мъченици Памфил и Порфирий
Свети мъченици Памфил и Порфирий

Памфил бил от Берит-Бейрут, презвитер в Кесария ПалестинскаРечник, известен с благотворителните си дела. Работил книжовно за запазване невредим...