Седмичен любовен хороскоп за 11 – 17 декември

14322
Седмичен любовен хороскоп за 11 – 17 декември
Снимка: iStock/Guliver

За кои зодии любовта ще бъде най-важна тази седмица? Разберете какво казват звездите за романтичните ви отношения в следния любовен хороскоп за седмицата!

Овен

В любовта ви върви като по вода! Всичко се получава прекрасно между вас и вашата половинка. Необвързаните се чувстват също перфектно в романтичните отношения с противоположния пол. На хоризонта се задават чудесни моменти за страст.

Телец

Минавате през трудни етапи с половинката си. Това е напълно нормално предвид любовното напрежение покрай празниците. В края на седмицата всичко ще се нареди и ще се чувствате щастливи и спокойни.

Близнаци

Очакват ви романтични изненади, които ще ви донесат благоприятни усещания. На хоризонта се очертават много интересни събития. И за обвързаните и за свободните периодът е прекрасен в любовен план.

Рак

Буря от страст ви предначертават звездите в този период. Можете да се подготвите още от сега за сексуален маратон.

Лъв

Дневен хороскоп за 11 декември

Овен Този понеделник ще е един от малкото, които ще ви донесе пълно удоволствие от успехите ви. Докато останалите все още се настройва...

Ако все още търсите своята половинка, по-добре спрете да се оглеждате, а помислете за себе си – тогава той или тя ще се появи като ваш спасител и вдъхновител. Ако сте във връзка, дайте всичко от себе си, за да балансирате отношенията си.

Дева

Греете и бликате от енергия и емоции. В романтичен и любовен план всичко е наред. Точно този период ще имате много време за половинката си или за нови запознанства с интересни личности.

Везни

Напрежението ви е дошло в повече. Скоро предстои период на почивка, който определено ще оползотворите качествено. Звездите ви съветват да намерите повече време за любимите си хора и за интимния си свят.

Най-красивите жени са от тези 5 зодии

Красотата е нещо относително и различно за всеки. Особено щом стане въпрос за женската красота. Някои харесват светли, други тъмни. Ня...

Скорпион

Около вас изобщо не е скучно. Както винаги в любовта ще ви върви. Не бъдете егоисти и дайте всичко от себе си за любимия човек, той го заслужава.

Стрелец

Силни емоции в любовен аспект ще ви разтърсят. Вие сте силни и в ще се справите с всички емоции, които ще бушуват около вас в този период.

Козирог

Съветче за всяка зодия за декември

За да завършите 2017, чувствайки се щастливи и удовлетворени, прочетете какъв съвет ви даваме според зодията. Овен Бъдете балансирара...

Любовта на живота ви ще ви изненада с прекрасни новини. Ако към момента нямате половинка, то е възможно да срещнете някой специален човек съвсем скоро…

Водолей

В момента изобщо няма да ви се занимава с нови връзки и любовни отношения. Настроени сте на празнични вълни и сте готови за луди купони. В интимен план ще задоволите всичките си желания.

Риби

Любовните ви отношение тази седмица са на кантар. В един момент всичко върви чудесно, а в друг се чувствате наранени. Скоро всичко ще се нареди, просто имайте търпение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Странно защо някои хора не ядат пънчетата на гъбите

Знаете ли къде точно се намира островът на Одисей

Какви обичаи се правят през всеки ден от Страстната седмица?

Какви груби грешки правим при печене на хляб в хлебопекарна?

В коя държава е остров Тортуга - известното пиратска бърлога в миналото

При отслабване: кои са най-грубите грешки, които правим?

В близост до България се намират Принцовите острови - ето къде

С този прост трик ще разберете дали яйцето е твърдо сварено

Защо седмицата след Цветница се нарича Страстна седмица

Пожелания за Цветница - кой има имен ден на 28 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com