X
 
 

Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп за 23-29 октомври

15321 0
Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп за 23-29 октомври
Снимка: iStock/Guliver
Новата седмица ни е подготвила нови любовни изненади. Ето какво чака всяка от 12-те зодии в любовта в седмицата 23-29 октомври.

Овен

Задачите, които ще имате през деня, няма да ви пречат на това да забележите погледите на човек, който досега сте смятали само за приятел. В края на работната седмица ще ви покани уж на работна среща, на кафе, на което ще усетите привличане. Това ще ви обърка, но и ще ви даде сили. Все пак сте желани.

Телец

В любовта ви чака нещо чудесно, само ако се осмелите да покажете чувствата си. Тази седмица е изключително подходяща за любовни признания, защото е сигурно, че няма да бъдете отхвърлени. Вашето признание ще бъде прието повече от добре, а какво ще чуете насреща... Очаквайте!

Близнаци

Никой не може да ви каже как да живеете живота си. Обичайте този, който ви прави щастливи. Не се съобразявайте с мнението на хората около вас, защото така няма да стигнете доникъде. Вярвайте в това, което усещате, сърцето никога не греши.

Рак

В средата на седмицата някой ще направи за вас романтичен жест, който ще ви накара да се почувствате истински желани. Винаги сте знаели, че този човек има нещо към вас, но никога не сте предполагали, че ще направи първата крачка. Ако сте обвързани, мислете добре, преди да действате.

Лъв

Лек спор ще извади наяве тайна, която сериозно ще разклати отношенията с половинката ви. Трябва да решите дали може да продължите след това или е по-добре да си тръгнете. Любовта не бива да крие лъжи и тайни. Знаете това, нали?

Дева

Ще бъдете много щастливи тази седмица... и много ухажвани. Ще получите цялото внимание на света, а ако сте обвързани - и цялата ревност на света. Обяснете на човека до вас, че сте само негови, независимо какво се случва около вас. Все пак не вие сте тези, които решавате кой да ви харесва и кой не.

Везни

Не давайте поводи за ревност на своята половинка, защото и без това отношенията ви висят на косъм. Ако сте необвързани, излезте на по пития с ваш добър приятел и ще видите каква изненада може да ви чака. Запознанство, което ще ви накара отново да летите от щастие.

Скорпион

Някой ще ви изпрати СМС, но ще остави номера си анонимен. Ще ви жегне това, че е уцелил точно това, което имате нужда да прочетете. Тази седмица няма да разберете кой е този ваш таен обожател, но тръпката ще бъде голяма и това ще ви е достатъчно.

Стрелец

Нямате вярва в себе си и за това често оставате сами в любовта. Трябва да имате повече самочувствие и това да ви води в запознанството ви с нови хора. Покажете колко сте прекрасни както отвън, така и отвътре. Никога не знаете кога ще дойде истинската любов... може би тази седмица?

Козирог

Не вярвайте на всичко, което чуете. Клюките в една връзка може да са много коварни. Вярвайте на човека до себе си и поговорете с него спокойно, преди да му стоварите на главата цял куп измислици по негов адрес. Необвързаните да не си стоят у дома довечера. Не се знае с кого може да се запознаете.

Водолей

Имате всичко, за което сте мечтали. Тогава защо понякога погледът ви се плъзга настрани? Не се изкушавайте от другите хора, цял живот сте търсили толкова добър човек, оценете го. Необвързаните ще възродят своя стара любов. Как... ще разберете още в петък.

Риби

По-хубава и романтична седмица скоро не сте имали. Очакват ви много изненади и приятени неща, за това очаквайте всеки ден с трепет. Ще е истинско романтично пътешествие... от понеделник, до събота със сигурност!

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители