Сексът според зодията

54488
Сексът според зодията

Сексът е един от най-важните елементи във всяка една връзка, колкото и да не ни се иска да го признаем. Ако нещата там не вървят, връзката е напълно обречена.

Всяка зодия има своите особености що се отнася до секса и това кои са зодиите, които изневеряват най-често. Ето какви са те:

Любимите роли в секса

Грижовни медицински сестри, взискателни учителки, чистоплътни камериерки и груби полицаи – кой ли не си е представял такива персо...

ОВЕН (21.03. - 20.04.)

ЖЕНА:

Жената Овен е самоуверена. Хапактепът е подобен на вулкан-или нещо такова. Много голям инат е, счита своето мнение за истина от първа инстанция и го налага на всички, особено на приятелите си. Ако тя мисли, че вие сте кретен-ще ви го каже право в очите. За да я завоюваш е необходимо да покажеш колко си властен, силен и уверен в себе си. Запомни: Тя не може да понася слабаци, ревльовци и всички, които имат някакво мнение, различно от нейното по каквито и да е въпроси. Наистина, нея не се налага да я завоювате. Тя е свикнала да доминира и задължително ще ти предложи да се явиш утре в 18.30 в парка за участие в разюздана оргия. Много обича секса, и в леглото използва такива разкрепостени техники, на които би завидял и автора на Кама Сутра.

МЪЖ:

Заради щастието си е готов да действа безогледно. При него присъства комплексът на жертвата. Толкова често той жертва нещо скъпо заради благото на любимата... Не обича да изневерява. Прави секс с трагична гримаса на лицето, сякаш мислейки, че това му е за последно. Клиничен случай в любовта. Тя трябва да е единствена и за цял живот. Никога няма да те пусне, освен в краен случай и докато диша. Авантюрист, но разумен!

Невероятната причина за краха на брака

Качеството на интимния живот винаги се е смятало за показател за една здрава връзка. Учените, обаче са установили, че честият секс съвс...

ТЕЛЕЦ (21.04. - 21.05.)

ЖЕНА:

Жената Телец е изключително земна. Обожава да се забавлява, при това по възможност в компанията на много приятели. Тук няма да минат никакви уверения във вечна любов, подобно на тези при рака. В действията си с нея трябва да сте по-непосредствени и прями. Направи така, че да й е интересно с теб, подари й няколко женски дреболийки, малко стандартна романтика – и тя е твоя. Основно - не трябва усилено да се домогваш до нея, защото тя е много голям инат. Така че тук следва да се възползваш от проверената от времето стратегия: по-добре един час да почакаш, отколкото три часа да се й се молиш. Тя изглежда обикновено много стилно и женствено, понякога е умна. В леглото обича стандартните неща, и към нестандартни е по-добре да не опитвате шзобщо да прибягвате. Сред Телците често се срещат лесбийки?!

МЪЖ:

Мъжът Телец е добър и уверен в себе си. Вярва на 100%, че той е единственната опора за всяка слаба жена. Без него тя е за никъде, дори и в тоалетната... А я си представи, че нещо може да й се случи дори и там!? Необходимо е да я спасява! Често при него възникват бащини чувства към жената до него. Изневерява само когато се напие. След което страхотно се измъчва и ругае себе си. В секса предпочита стандартните неща на млади години, а в по-зряла възраст е готов да експериментира смело и безотговорно. В крайна сметка обаче от него не могат да се очакват някакви ниобичайни изненади. Вечен и непоклатим като скала.

Сексът и любовта според датата на раждане

Жените са много любопитни за това какви са мъжете и какво искат в леглото. Истината е, че и мъжете са също толкова любопитни относно св...

Какъв е СЕКСЪТ на останалите зодии четете в iwoman.bg!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com