Слави Трифонов и думите му по време на концерта

35436
Слави Трифонов и думите му по време на концерта

Концертът на Слави Трифонов и Ку-ку бенд се превърна в най-обсъжданата тема през уикенда. Мнозина присъствали не сдържаха възхищението си и изписаха цял куп коментари, в които благодарят за преживяването и емоцията. На друга вълна обаче бяха много хора, които смятат, че всичко е било само за пари и Слави не заслужава цялото това внимание.

След концерта и всичко изписало се по повод събитието, от официалния сайт на "Шоуто на Слави" публикуваха страхотна статия "Споделихме дъжда, пяхме заедно химна…Благодарим ви!" В нея екипът описва емоцията и преживяното, а това, което Слави каза по време на концерта е:

Противник на Слави Трифонов с топ коментар в мрежата

Концертът на Слави Трифонов раздели народа на два полюса - едните в позиция на защитници, другите на върли противници. Защитниците не в...

“Ако има нещо, за което да кажа, че си струва да живея – ето това е то – моментът, в който виждам, че сте тук и че сме заедно! Моментът, в който всичко мое, всичко, което имам в сърцето си, става ваше. Това е моят свят – тази музика, тези песни, тези емоции, тези хора. Тази вечер съм тук, за да ви дам всичко – до последната нота, до последната дума!”

Следвани от:

“Уникални сте, знаете ли? Не очаквах да дойдат толкова много хора – дошли сте от цялата страна, има и от чужбина. За вас го правим!”

И за финал:

Фен взриви мрежата със силен коментар за Слави Трифонов

"Израснах с песните му, за Куку бях малък, но израснах с Каналето, Хъшове и Шоуто. Бил създал чалгата, събирал електорат. Колко години...

“Никога няма да забравим този концерт”

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com