Странните навици за сън на всяка зодия

3424
Странните навици за сън на всяка зодия
Снимка: iStock

За да сме сигурни, че ще сте способни да си почивате добре, ще се спрем на навиците за сън на всяка зодия и това, което им помага да заспят по-лесно.

Овен

4-те зодии, които са прекалено докачливи и лесно се обиждат

Представителите на  тези 4 зодиакални знака имат всичко друго, но не и чувство за хумор. Те лесно се обиждат и нараняват и никога ...

Вашето безпокойство може да ви съсипе съня, докато мислите какво можете да направите по-добре утре. Не правете списъци през нощта. Прочетете книга, за да си починете.

Телец

Обичате почивката си. Работите много и имате нужда от поне осем часа сън. Свийте се на дивана след приключване на работата и дремнете малко. Няма да навреди на нощния сън.

Близнаци

Изключително важно е да изключите електронните си устройства, преди да заспите. Прекъсването на връзката със света ще ви позволи за миг да си починете. Това ще осигури добра почивка през нощта.

5 зодии, които не трябва да пренебрегват знаците на съдбата

Понякога животът ни поднася шанс. В случая е важно да осъзнаем, че това е възможност, която може повече да не ни се предостави и съотве...

Рак

Оживявате през нощта. Следователно заспиването в определен момент може да е трудно. Но след като влезете в дълбока дрямка, трудно ще се събудите. Опитайте да дремвате през деня, за да си починете повече.

Лъв

През есента и зимата сте склонни да спите повече в опит да спестите цялата си енергия за лятото. Целият ви сън през останалите сезони обаче ще ви даде много енергия в горещите летни дни.

Дева

Ето кои са най-изисканите зодии

Изискаността е нещо, което има много общо с класа и елегантност. Това е способността да се носиш грациозно и уверено, да излъчваш стил....

По-вероятно е трудно да заспивате. Причината за това е склонността да преосмисляте и преглеждате всички драми и аспекти на деня преди да заспите. Преди да легнете, отделете малко време, за да се отпуснете.

Везни

Не сте мързеливи, но ако не спите 10 часа през нощта, през деня сте ужасни. Създаването на баланс в графика на съня ви, ще ви направи перфектни.

Скорпион

Можете да работите с минимален сън през делничните дни. След като дойде уикендът, ще трябва да спите допълнително, за да сте сигурни, че ще си починете достатъчно. Медитацията преди и след сън ще ви позволи спокойна дрямка.

Нещата, които не умеем според зодията

В живота на всеки от нас има сфери, в които не се справяме толкова добре, колкото останалите. Астрологията има обяснение за това. Ето к...

Стрелец

Няколко часа тук и има достатъчно почивка, за да задоволите огнените си чувства. Но когато го направите, спите с едно отворено око (така да се каже). В крайна сметка вие сте космическият защитник на Вселената и трябва винаги да сте нащрек. Има малко почивка за героите.

Козирог

Вие сте ранобуден, което означава, че сте склонни да заспите по-рано от другите знаци. Често не спите цяла нощ, тъй като мислите ви пречат. Опитайте да вземете топла вана преди лягане, за да освободите напрежението.

Водолей

Как да разберем дали сънищата ни са пророчески

Може би си водите дневник на сънищата или сте забелязвали някакво съвпадение между ваш сън и последващите събития през деня? Дори да ня...

„Работи здраво, спи добре“ е вашето мото. Но ви отнема известно време, за да заспите дълбоко. Гледането на носталгичен филм ще ви помогне да заспите.

Риби

Като мечтател на зодиака, това е вашето време да преживеете мечтите си. Можете да спите повече от 10 часа, ако сте изтощени и не искате да се събуждате сутрин.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com