Стрийп клубове в битка за многодетната Надя

8518
Стрийп клубове в битка за многодетната Надя

Приключенията на Октомама – чаровната Надя Сулиман, която през 2009 роди осем деца наведнъж, а наскоро разголи прелестите си за порнофилм, се пренесоха в съдебната зала.

Стриптийз клуб от щата Флорида обяви, че е готов да заведе дело, тъй като държи правата за първия танц на пилон на Надя, предаде БГНЕС.

Чанинг Тейтъм не обича стриптийза

Сексапилният актьор Чанинг Тейтъм разкри, че се чувствал като "глупак", докато изкарвал прехраната си, танцувайки на пилон, разкри амер...

Причината – заведение от Западен Палм Бийч неотдавна обявило, че ще подари на клиентите си първата сценична изява на Надя след издаването на порнозаписа й "Октомама: Сама вкъщи".

Запознати източници обясниха, че Сулиман решила да се откаже от предишния си договор, едва два дни, след като го подписала, тъй като приказлива барманка говорила за децата й в ефира на известна телевизия. Тогава нейният агент изпратил на собствениците съобщение, в което предупредил, че звездата анулира споразумението.

"Участието се отменя, след като Мишел – мениджърка или служителка на клуба, направи изказване за Надя, в което заяви, че е луда. По тази причина няма да работим с това заведение никога повече", настоял агентът.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com