Суперлуксозен кораб имитира Монако срещу 295 млн. евро

103762
Суперлуксозен кораб имитира Монако срещу 295 млн. евро

Това, което виждате, е проект за изграждане на супер луксозен кораб, който имитира Монако. Ако се реализира, проектът би струвал на някой луд 295 млн. евро, но за стартирането му са необходими $400 млн., които Yacht Island Design търси от потенциални инвеститори, пиша Daily mail.

 

Функционалната яхта на бъдещето

Заха Хадид е една от най-влиятелните личности в съвременната архитектура и най-известната жена архитект. Освен, че е от смесен иракско-...

Ако такива се намерят, те ще получат срещу парите си умалено копие на най-снобарското място в Европа – Монако, качен на вода. Уникалното творение носи името The Streets of Monaco. В това няма нищо случайно, тъй като на борда ще фигурират копия на най-горещото място в Княжеството – Хотел дьо Пари, както и други забележителности: Двореца на принца, Порт Еркюл и други. Гостите ще могат да се състезават и на картинг писта, която е точно копие на прословутото трасе за Ф1. То е достатъчно широко, за да застанат един до друг три карта, т.е. предлага възможности за изпреварване, а на като оригинала.

 

Яхтата, която си е по-скоро кораб, е дълга 155 метра. На борда й ще могат да гостуват 16 души, които ще се обслужват от 70-членен екипаж. Освен на супер лукс в каютите (най-големият е в апартамента на собственика, който е на три етажа), гостите ще могат да се радват на басейн, хеликоптерна площадка, дори мини подводница.

„Лодката” на Абрамович акостира в Манхатън

"Еклипс", най-голямата частна яхта на руският милиардер Роман Абрамович, акостира край бреговете на Манхатън и вероятно ще остане там д...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com