X
 
 

Съоснователят на най-голямата софтуерна компания у нас гостува в Leader Talks

1444 0
Съоснователят на най-голямата софтуерна компания у нас гостува в Leader Talks
Снимка: Leader Talks
Този януари в поредицата Leader Talks ще гостува един много успешен човек - Виктор Билянски. Той ще разкаже повече за себе си, за предизвикателствата и победите на 23 януари, 19:30 часа, Carrusel Club.

Виктор Билянски е съосновател и CTO на ScaleFocus - най-голямата софтуерна компания в България с около 1000 служители и 200+ текущи проекти за разработка на софтуер. Освен това, Виктор е съосновател и член на борда на CEO Angels club - Българският частен ангелски инвестиционен клуб, инвестиращ в стартиращи компании в ранен етап. Виктор обединява технологичния гуру, опитния мениджър и лидер в уникална комбинация. Той е изключително запален по иновациите и предприемачеството.

В ролята на гост-водещ, задавайки вашите въпроси, ще влезе Александър Кадиев. Преди да се превърне в едно от най-разпознаваемите лица в телевизионния ефир, като водещ на сутрешното предаване по bTV - "Преди Обед", Александър завършва актьорско майсторство за драматичен театър в НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" при професор Стефан Данаилов през 2008 г. Участва в редица постановки, сред които "Укротяване на опърничавата", "Горката Франция", "Скъперникът" и много други. Печели наградата "Икар" на Съюза на артистите в България "за поддържаща мъжка роля" за ролята на Клеант в "Скъперникът".

Не забравяйте да зададете въпросите си към Виктор при онлайн регистрацията си! Вече може да разгледате новия сайт на Leader Talks, leadertalks.org, от където може да закупите* и билети за събитието на 23 януари.


Освен невероятните личности, с които ще се срещнем този месец, заедно ще сътворим още едно чудесно дело - стартирало при последното събитие на Leader Talks. Всеки продаден билет ще бъде дублиран като стойност лично от Виктор и дарен за кауза, която ВИЕ ще изберете чрез гласуване. Един щедър жест - нека го направим заедно!


* Закупуването на билет не гарантира седящо място.

Actualno.com

Етикети: