Съвет за всяка зодия за днес, 01 ОКТОМВРИ

10314
Съвет за всяка зодия за днес, 01 ОКТОМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Доста Овни имат повече работа, а и спешна, така че да не пилеят време и да не се месят в чужди дела. Част от знака са склонни да пренебрегват друго мнение, но добрите печалби не са оправдание за такова държане.

Това са 4-те най-упорити зодии!

Телец

Сега Телците да бъдат взискателни и към колеги и партньори, клиентите се взират и в най-малките детайли. Някои в екипа не си дават сметка какво ви струват добрите резултати, но майсторството ви е завидно, ще ви води нагоре.

Близнаци

Група Близнаци имат покани за купон с познати, които май трябва да уважат. Вие си преценете дали да зачетете повода, нуждаете се и от отдих, възстановяване. В компанията споделете своите грижи, но внимавайте да не тръгнат клюки, интриги, ще усложнят нещата. 

Рак

Раците да привлекат колеги и познати, в екип ще се справят по-бързо, ако се вслушват в мнения на другите – ще си спестят и редица грешки. Днес ще подтиквате и близки по-бързо да наваксват забелязаните недостатъци в делата.

Лъв

Част от Лъвовете разчитат на съдействие на близки и познати, даже лично да не могат да им направят услуга – ще ги свържат с други хора, но точни и навреме. Това е важно, една група се заемат с новаторски идеи, други създават екип.

Дева

Девите може да се разочароват от колеги и познати, но сега да не решават съдбата на тези отношения. Скоро ще имате по-подходящи условия за осъществяване на бизнес планове и печалби, тогава мислете. 

Везни

Доста Везни отдавна се стремят към промени, но да не проявяват нетърпението си в работата. Едно, че като си правят по-често оценка на делата, ще се предпазват от разни грешки, второ – улавят най-подходящия момент за свои начинания.

Скорпион

4-те зодии, които обожават бижутата

Някои хора обичат да поддържат нещата ясни и прости. Харесват минимализма, било то в  грим или аксесоари. От друга страна, има хор...

Група Скорпиони се натъкват на непредвидени трудности, да не споделят лични неща. Шансът е с вас и за работа, ще се справите с пречките, а възстановеното спокойствие вкъщи ви пълни с радост. 

Стрелец

Стрелците ще се справят с обективните пречки в работата, но да не допускат спорове с хора от по-близкия си кръг. Те има защо да са критични към вас, не е зле да се грижите за обогатяването на знанията и уменията си и после да предявявате претенции.

Козирог

Козирозите ще работят упорито и точно по получените указания на вишестоящите, от временна задача може да си осигурят трайна заетост, доход. Дамите имат покани за купони, днес не е време за флиртове в нова компания.

4-те най-мръсни зодии

За някои хора чистотата не е от значение. Те са свикнали да живеят в безпорядък и мръсните прозорци или пердета са последното, на което...

Това са НАЙ-нерешителните зодии

Водолей

Група Водолеи жънат плодовете на продължителен и упорит труд, нека не забравят да заделят някой лев настрана. Ще ви трябва и за битови нужди, и за вложения в други проекти. 

Риби

Рибите да поддържат равномерно темпо, знаят си работата отлично и ще се справят с проблемите добре, макар и малко по-бавно. Някои се притесняват от закъснения в заплащане, други по-мъчно уреждат личните си неща.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Изплашете веднага: 7 най-ефективни начина за защита срещу кърлежи

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com