Съвет за всяка зодия за днес, 06 СЕПТЕМВРИ

9067
Съвет за всяка зодия за днес, 06 СЕПТЕМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Използвайте гпотенциала си днес за осъществяване на търговски, предприемачески и бизнес – дела, както и за всички останали, касаещи бъдещето на повече хора. Проявете смелост при взимане на решения, без да се впускате в рисковани начинания. 

Зодиите, които са обречени на страдание през тази седмица, 06-10 СЕПТЕМВРИ

Телец

Останете благоразположени към околните и не се ядосвайте за дребни неща. Ще се толерира упоритото ви движение напред към поставените ви цели. Професионалните ви дела ще се развият в посоката, в която ги подкарате, без някой да се съмнява в правилността й. 

Близнаци

Бъдете смели и находчиви, работете върху важните си дела и ще имате успехи, най-вече в търговската и предприемаческа дейност, в рисковани предприятия и сделки. Подходящи са и групови занимания, революционни преустройства и триумфи. 

Рак

Отнесете се спокойно към очакванията на другите към вас, останете търпеливи, но и решителни в действията си. Изслушвайте аргументите на другата страна, като не позволявате на егото да определя позициите ви.

Лъв

Успехи ще имате и във всичко насочено към извисяване на духа и подобряване на здравето ви. Изразявайки благоразположението си към околните, ще черпите от добрите им идеи, намерения и интереси, които ви свързват. 

Дева

Изберете подходящия начин за почивка, съобразявайки се с фактическото си състояние. Дали сами със себе си у дома или в камерна компания с най-близки приятели – няма значение. Важното е да се заредите с оптимизъм.

Везни

В много отношения предстоящите срещи ще ви помагат, за това всичко започнато днес е с перспектива да бъде свършено успешно и в срок. По-добре владейте емоциите и изразните си средства. 

Скорпион

Късметче според зодията за тази седмица, 06-10 СЕПТЕМВРИ

Овен Всичко саморасло е неунищожимо. Телец Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново. 3-те зодии, на които им...

Сигурно е, че няма да ви липсват възможности и неща, от които се нуждаете, за да започнете смелите си и добре обмислени начинания, така щото да ги приключите в срок. Внесете повече яснота в интимните си отношения, докато това все още е възможно, като използвате деня и за помиряване с онези, с които сте скарани. 

Стрелец

Щом делата ви са продиктувани от добри намерения, няма съмнение, че положителната промяна ще се отрази и на обкръжението ви. Това ще стане ясно и на онези, които изразяват съмнения, но не ги обвинявайте в липса на прозорливост. 

Козирог

Самочувствието ви също ще нарасне, но не се възгордявайте. Денят е удачен за помирение и начало на общо занимание или съвместен проект, постигнатото ще ви прави доволни и зарежда с добри очаквания. 

3-те зодии, които обичат трудностите

Има зодии, които не се справят с трудностите, дори не се опитват. По-скоро са съгласни да се откажат и да намерят нещо по-лесно. Има зо...

5 зодии, които ще бъдат винаги до вас и ще ви помагат в трудности и проблеми

Водолей

Обединените усилия в общи занимания, митинги и масови действия днес дават добри резултати. Ще изпитате доволство от постигнатото в бизнеса, както и при взимане на смели решения.

Риби

Денят е подходящ за взимане на важни решения, които при други обстоятелства не бихте си и помислили. Ще ви се отдава реализацията им и ще оставате доволни от постигнатото. Справяйки се с депресии и други неразположения, здравето ви ще се подобри. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо трябва да слагате лъжица захар в задния си двор

Винаги ще сте бедни, ако не започнете да прилагате тези 7 правила на богатите

Кога е най-подходящото време за хващане на тен и как да не изгорим?

Свежест по рафтовете: как трябва да се съхраняват храните в хладилника

6 опасни процедури за красота в салона

8 неща в дома ви, които ще ви накарат да остареете преждевременно

Как се пише: улучвам или олучвам

7 енергийно „мръсни“ вещи, които е забранено да се държат на работното място

Фотостареене на кожата: Всичко, което трябва да знаете за него

Тази котка се смята за най-опасната в света – с този звук тя плаши всички

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Тиквички - как влияят на  холестерола
Тиквички - как влияят на холестерола

Тиквичките предлагат много хранителни ползи за тялото ни. Една порция нарязани тиквички (една чаша) съдържа 21 калории, 1,5 грама протеин, по-малко...