Съвет за всяка зодия за днес, 11 ЮЛИ

7149
Съвет за всяка зодия за днес, 11 ЮЛИ
Снимка: Istock

Овен

Небето в неделя ви предлага шанса да оживите малко нещата, овни. Пратеникът Меркурий се заключва в дезориентиращ квадрат с променящия реалността Нептун, създавайки много мъгли и объркващ комуникацията.

Телец

Днес е денят да повишите глас, телци. Бъдете смели като изразявате мнението си - крайно време е и другите да започнат да слушат вас. Вие определено имате какво да кажете.

Близнаци

Днес е трудно да направите връзка с реалността. Честно казано, слава богу, че е неделя - починете си. Не се пренатоварвайте с излишни мисли за липсата ви на концентрация. За сметка на това имате много креативни идеи, които можете просто да запишете, ако не можете да реализирате в момента.

Рак

Неделята е перфектна, за да направите много нови запознаства, а дори и нещо повече. Независимо дали ще излезете да се позабавлявате довечера, или ще ги намерите в социалните мрежи (а може и на двете места), днес денят е ползотворен в социалния аспект.

Лъв

Лъвове, днес може да се оглеждате за космически напътствия около вас. Те ще бъдат навсякъде и ще ви говорят и помагат в дългосрочен план. Бъдете нащрек и не се разсейвайте.

Дева

Карайте го по-бавно в неделя. Енергията ви може рязко да спадне изведнъж и да ви накара да се чувствате зле. Това е просто един ден, нищо повече. А и все пак е неделя - мързелувайте, ако ви се прави това.

Везни

Отношенията ви с хората, които са се разпаднали, получават шанс за възраждане днес. От вас и вашата преценка зависи, дали си заслужават или всъщност е имало добра причина да се провалят.

8 доказателства, че сте нагазили дълбоко в любовта

Скорпион

3 зодии, на които всички ще завиждат през август

Третият летен месец е на прага ни и ние го пускаме със слънчеви усмивки! Море, пясък, вкусна храна и свежи напитки - всички сме готови ...

Днес е ден хубаво да разгледате интимната си връзка и отношения. Това ли е което искате или всъщност… Заслужавате много повече, а това е просто компромис и удобство за вас?

Стрелец

Пътят ви се избистря днес. Цял ден се чувствате така, сякаш сте получили велико прозрение за живота си и за това на къде трябва да вървите. Използвайте го, наистина е такова!

Козирог

Сега е моментът да правите промяна. Имате критична нужда в живота си от такава. Независимо дали става въпрос за връзки или работа, или дори местоживеене - променяйте реалността си!

Ето това са най-щастливите зодии

Винаги усмихнати и щастливи. Те се отличават с весел нрав и оптимистичен подход към живота. Имате впечатление, че нямат никакви проблем...

Изборът на сладолед може да влияе на любовните взаимоотношения

Водолей

Позволете на новите неща да влизат в живота ви, те въобще не са страшни. Да, може би изглежда заплашително да допускате нещо ново да промени ежедневието ви, но след няколко месеца то ще нормална част от него, която ще обичате.

Риби

Риби, вземете си книгата, слънчевите очила и слънцезащитния крем и отидете на басейн или на море. Заслужавате си да потънете в пясъка или водата и да “отплавате” надалеч с мислите си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com