Съвет за всяка зодия за днес, 21 ОКТОМВРИ

18316
Съвет за всяка зодия за днес, 21 ОКТОМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Денят е „празен” - не обещава нито големи успехи, нито значителни разочарования. Овните днес са учудващо спокойни и невъзмутими. Жизненият потенциал на представителите на знака е снижен, и повече от всичко те искат просто да си отдъхнат. 

Телец

Днес най-добрите решения ще се появят в главата Ви спонтанно и неочаквано. На Вашия любим човек ще остане възможността само да се чуди, до колко бързи са били Вашите действия и как точно сте се досетили. 

Никой не може да ги раздели - тези зодии са един за друг

Близнаци

Днес за общуване с любимия човек, просто ще Ви бъде нужна позитивна настройка. Да се сдобиете с нея ще се окаже доста лесно: намерете записи на стари любими песни (желателно детски), погледайте анимационни филмчета.

Рак

Днес може да постигнете много, само че после, анализирайки събитията на деня, ще сте принудени да признаете, че с някои неща даже не си е заслужавало да се заемате. Ако искате да избегнете грешки, трябва да се ръководите от своя здрав разум.

Лъв

На Вашия любим човек днес няма да е лесно да вземе някакво важно решение, което до голяма степен ще се отрази на отношенията Ви с него. За съжаление Вие с нищо няма да може да му помогнете. 

Дева

Решението на сегашния проблем на работата е много по-просто, отколкото Ви се струва. Неголямо озарение в допълнение към внимателния анализ, с който се занимавате в този момент, може да Ви донесе просветление.

Везни

Няко човек, който не Ви е безразличен, преживява не леки времена. В момента този човек сам трябва да се справи с всичко. Онова, което може да направите е, да му дадете ясно да разбере, че винаги може да разчита на Вас.

Скорпион

Зодиите, които имат златни сърца!

Дева Девите са от онези хора, за които казват, че биха сторили път и на мравката. Те никога не биха наранили някой умишлено и винаги т...

Днес ще Ви бъде тъжно и самотно в компанията на Вашия любим човек, дори той да положи всички възможни и невъзможни усилия за да измени ситуацията. 

Стрелец

Роднините Ви чувстват недостиг на внимание и затова им отделете колкото се може повече време. За днешния ден се очертават обнадеждаващи финансови постъпления. Всичко би било добре, но за сега е само на ниво „проекти”.

Козирог

Днес малките радости в живота ще имат много по-голямо значение от какъвто и да е лукс. Ще получавате огромно удоволствие от връзката с природата, простотата и скромността. 

10-те най-важни принципа на всяка зодия!

Овен 1. He ви съветвам дa спорите с мен! 2. Първо действам, а после може и да помисля! 3. Защо да спирам само защото и другите cпира...

Ето това са най-веселите зодии!

Водолей

Откъснете се от конфликтните ситуации в романтичните и семейните отношения. Обърнете внимание на здравето си помнете, че днес не трябва да преяждате. Решаването на важни парични въпроси е по-добре да отложите за по-добри времена.

Риби

Би било добре да посетите застрахователна компания, данъчната инспекция, учебно заведение, държавно учреждение, особено ако главен предмет на Вашия интерес се оказват документи (разрешения, свидетелства, дипломи, справки), а също и поставените им печати и подписи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com