Съвет за всяка зодия за днес, 27 СЕПТЕМВРИ

14304
Съвет за всяка зодия за днес, 27 СЕПТЕМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Овните да не слушат уговорките на други, колкото и да галят ухото. Имате си работа, упорствайте, късметът ще ви се усмихне било с печалби, било с поемане на нови отговорности. 

Зодиите, които никога не играят по правилата

Телец

Понеже Телците гледат да помагат на роднини и познати, а и вкъщи задачите хич не са малко. Някои имат финансови грижи, с хитруване на дребно няма да ги оправят. Други са твърде пестеливи, на домашните това не се нрави. 

Близнаци

Близнаците и утре да бъдат по-отстъпчиви с околните, ако има някакви поводи – да съберат роднини, познати на почерпка. Има и какво да научите, и какво да предложите за партньорство. 

Рак

Раците са прави, първо трябва да разберат защо в екипа им нещо накуцва, отношенията май не вървят. Има начин да подкрепите колеги, да въздействате на други. В част от случаите ще ги увлечете със старанието, с което усвоявате нови професионални знания и умения.

Лъв

Лъвовете са достатъчно прозорливи да не усложняват проблемите със спорове, поне част от опонентите им биха могли да им помогнат, както са го правели и преди. Други разчитат главно на съдействие на влиятелни познати и роднини.

Дева

В деловата сфера се очертават промени, хубаво е да проучите дискретно нещата, да се подготвите. Девите държат на мнението си, ала новата информация може да ги накара да преразгледат плановете си, да се разделят с некоректни хора. 

Везни

Везните да не се поддават на негативните емоции, имат тежка работа и ако правилно насочат усилията, вечерта ще бъдат много доволни от постигнато и спечелено. Вероятно ще се родят и нови идеи, вече се ориентирате с кого да формирате екип за реализация.

Скорпион

Това са зодиите, за които октомври ще е златен месец!

За някои зодиакални знаци октомври ще бъде много по-различен от на други. По-топъл, по-слънчев и изпълнен с много повече късмет. Вижте...

Скорпионите имат и нови проекти, но сега ситуацията е усложнена, трябва да бъдат бдителни и за своята работа, и за организацията в екипа. Не подценявате пречките и съперниците и резултатите ще бъдат задоволителни.

Стрелец

За много Стрелци денят е напрегнат, трябва да анализират ситуацията и да разчистят някои свои пропуски, а да контролират и дейността на другите да е в срок и с качество. Разчитайте на приятели и те ще бъдат на място.

Козирог

При някои Козирози проблемите са по линия на партньори – с интимния имат неразбирателства, с професионални не върви. Не притеснявайте вторите, те може да имат грижи, а не са забравили ангажиментите си. 

Това са най-драматичните зодии! А вие дали сте една от тях?

ЛЪВ Управляващата планета на лъва е слънцето, което, нека си признаем, е природна и есетествена драма. Златните му лъчи са навсякъде о...

Водолей

Водолеите да бъдат търпеливи, късметът ще им се усмихне, усилията им се оценяват високо и занапред ще им възложат по-мащабни проекти. Някои получават интересни оферти по линия на приятели, стари колеги.

Най-послушните и покорни зодии!

Риби

Група Риби се мъчат да стабилизират делови и финансови позиции, възможно е, но за сметка на наследства, наеми, забавени плащания. Сега подготвяйте бъдещите си начинания, усилията ще бъдат възнаградени, но няма как да стане бързо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ето как да намалите захарта за 10 дни

Сух вторник: Народни вярвания за дните от Тодоровата неделя

Къде се намира най-големият язовир в света

Колко струва най-скъпата картина в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Колко държави има в Азия

Три лесни начина да изпълните дома си с аромати на пролет, освен с почистване

Евтин начин за борба с паяците: засадете това растение в дома си и ще забравите за тях завинаги!

Защо пералнята не пълни вода?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com