Съвет за всяка зодия за днес, 30 ОКТОМВРИ

12115
Съвет за всяка зодия за днес, 30 ОКТОМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Вярно, големи печалби и постове идват само за малцина, но останалите Овни се чувстват доволни и когато започват да решават сериозни проблеми.

Това са НАЙ-нерешителните зодии

Телец

Някои Телци си правят равносметка за постигнатото напоследък, положителна е и макар че редица успехи са закъснели, ще продължат изпълнението на деловия си план. 

Близнаци

Група Близнаци да не държат на разни салтанати, важно е срокове и задачи да бъдат уточнени, да има взаимно доверие между партньори в тази дейност. С времето то ще се засили, ще се породи дружба. 

Рак

Само че Раците да внимават, има риск да усложнят отношения с околните, при възникване на нови проблеми търсете посредници, изглаждайте недоразумения. Ще видите, че нещата тръгват по-спорно. 

Лъв

Лъвовете се натъкват на пречки, може би трябва да си помагат. Най-внимателно подбирайте партньорите за новите си начинания, има риск да се обвържете с далавераджии и използвачи. 

Дева

При Девите хубавите възможности се запазват до края на седмицата, задачите, които им поставят шефове или влиятелни познати, крият възможности за израстване и още по-високи доходи. 

Везни

Е, Везните сега е по-добре да работят самостоятелно, вместо да се нервят с тоя-оня. От друга страна, така си разкривате път за бърза кариера и печалби. 

Скорпион

Зодиакалните знаци, на които можете да доверите живота си!

Телец Нека бъдем честни, Телци: Вие сте доста сигурни в себе си, така че обичате да помагате на другите да се чувстват по същия начин....

Скорпионите ще бъдат много взискателни към партньори, колеги и близки, околните май повече мислят за отдих и купони. Ще си кажете мнението в прав текст на недисциплинираните, вкъщи нещата се оправят по-бързо. 

Стрелец

Доста Стрелци имат куп хубави идеи, ала трябва да поограничат амбициите си, да се захванат с неща, за които има условия. Иначе ще си пилеят енергията, може да си навлекат яд. 

Козирог

А и партньорствата, Козирозите са практични и организирани, хубаво би било да си направят екип, да делят отговорността в работата. Е, част от знака се подлъгват по симпатии, привличат неподготвени професионалисти. 

Най-послушните и покорни зодии!

Телец Лоялният Телец винаги го играе като по сценарий. Като неподвижен знак, Телецът намира утеха в надеждността и мрази всякакъв вид ...

Водолей

Водолеите да анализират ситуацията, трябва да променят деловите си планове, да организират по-умело домашните, а и финансите си, за да се справят с проблемите. Ще успеете, а с времето ще се убедите и че неприятностите всъщност са ви отклонили от по-големи ядове.

Това са 4-те най-упорити зодии!

Риби

Рибите ще упорстват по задачите си, обстоятелствата помагат на трудолюбивите и находчивите. Вечерта е за отдих с приятели, но някои се мъчат да ви наложат вкус и даже желания. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Как се нарича най-здравото великденско яйце из България?

Топ 3 на зодиите, които са най-трудни във връзка

Ново начало в любовта за зодия Рак, ето какво ги очаква до края на годината

Как да имаме най-шарените великденски яйца

Големи промени в любовния живот на скорпионите до края на годината

Отново е на мода боядисването на яйцата с фолио - ето как се прави

Всичко ги разстройва: Най-лабилните зодии

Колко време се пече агнешкото месо, за да е най-сочно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com