Съвет за всяка зодия за днес, 5 март

7997
Съвет за всяка зодия за днес, 5 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Представителите на зодия Овен е препоръчително днес да бъдат с една идея по-сдържани. Това ще им помогне да се предпазят от скандали и то с близки за тях хора. Внимателно преценявайте думите си, преди да ги изречете.

Телец

Телците ще получат предложение или покана за пътуване. За предпочитане е да се отнесат отговорно към него, защото човекът, който е отправил поканата, е в тръпнещо очакване да научи отговора. Телци, не забравяйте роднините си. Звънете им по-често и им казвайте, че ги обичате.

Близнаци

Представителите на зодиакалния знак и днес няма да се чувстват в хармония със себе си. Твърде вероятно е да се почувстват финансово нестабилни или да им се наложи да похарчат не малка сума пари.

Рак

Раците днес ще се чувстват завидно спокойни, което всъщност не е типично за тях. За миг ще забравят за проблемите и ще се порадват на хубавото време. Звездите ви съветват веднъж завинаги да решите онзи казус, който от дълго време насам ви тревожи и да вземете нещата в свои ръце.

Лъв

Лъвовете ще се чувстват творчески настроени в петък. Ще изпитат силна носталгия по отминалото време и ще им се иска да го върнат обратно. Това може и да ги натъжи до известна степен.

Дева

Девите няма да са кой знае колко разумни в петък. За предпочитане е да си водите разчет на финансите, така че да не се наложи да искате заем от приятел много скоро.

Везни

Везните и днес ще се трудят с всички сили, но това категорично не ще им донесе удовлетворението, от което те всъщност се нуждаят. От дълго време насам в главата им е само една мисъл и нямат търпение мечтите им да се превърнат в реалност.

Скорпион

Представителите на зодиакалния знак е твърде вероятно да влезнат в пререкания с близки хора или с член от семейството. Не изкарвайте на показ всичко онова, което мислите и чувствате, защото така вероятно ще си навлечете гнева на околните.

5 зодии с най-голям потенциал за дълголетие

Стрелец

Стрелците най-вероятно ще изпитат тревожност. Възможно е някой от семейството им да не се чувства добре и това да ги подтикне към мрачни мисли и чувства. Те ще се чувстват обичани и закриляни.

Козирог

Козирозите ще влезнат в дебат с близък човек. Ще се опитат да докажат правотата си, но едва ли някой ще оцени техните усилия и ще се вслуша в думите им. Възможно е да получат мечтаното повишение.

Съвет за всяка зодия за днес, 3 март

Искате ли всичко да ви върви по план? Тогава се вслушвайте в съветите на звездите. Те нямат за цел да ви подведат, а точно обратното. ...

Водолей

Водолеите от известно време насам са изключително напрегнати. Опитват да открият своето място в обществото, но изпитват сериозно затруднение с това. Най-добре да останат за известно време насаме със себе си. Това ще им помогне да намерят отговори на въпросите.

Какви качества ценят у хората различните знаци на зодиака

Риби

За Рибите днешния ден ще бъде вълнуващ и успешен. Те ще се чувстват ценени и център на внимание. Това ще рефлектира значително добре върху тяхното самочувствие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

На кого е кръстено международното летище в Мюнхен?

Ето как да пръскате спрея за нос: тайна, която може би не знаете

Името на кого носи международното летище в Атина?

Как трябва да се варят великденските яйца?

Как се нарича страхът от високо?

Как да си направим тинктура от глухарче?

Как най-лесно се свалят стари тапети?

Как се пише: усъвършенствам, усъваршенствам или осъвършенствам?

Изпратена по погрешка: Котка пропътува хиляди километри с куриерска фирма (СНИМКА)

Кулинарна Арена - ексклузивна галавечеря и цирков спектакъл

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com