СЪВЕТ за всяка зодия за ноември и декември 2020 г.

18181
СЪВЕТ за всяка зодия за ноември и декември 2020 г.
Снимка: iStock/Guliver

Всяка зодия трябва да знае какво ѝ предстои през следващите месеци, докато настъпи краят на 2020 година. Има много хороскопи, които могат да ви кажат какво са ви подготвили звездите, но хубаво е да знаете и как да се справите със ситуацията. Затова ви представяме съвети за всяка една зодия, за да бъде краят на годината по-лек и успешен!

Овен: Не приемайте нищо прекалено лично, защото това ще ви изиграе лоша шега. Никой не се опитва да ви обиди постоянно или да ви нарани, хората имат право да са честни с вас, затова се научете да приемате критика и да се вслушвате в думите на другите. Освен това внимавайте да не се подхлъзнете в любовта, защото половинката ви няма да ви прости.

Нова любов за тези 3 зодии през декември 2020 г.

Любовта идва в точното време, дори когато си мислим, че все се бави или ни пропуска. Истината е, че ако не сме готови за нея, така или ...

Телец: Не прекалявайте със сладките изкушения и храната, защото здравословно това може да ви повлияе лошо и да си докарате състояния, с които после трудно ще се справите. Сближете се с хората, с които сте били скарани досега, няма смисъл да се дистанцирате от тях, никой не ви мисли лошото.

Близнаци: Не играйте двойни игрички в любовта, защото накрая ще останете без нито един партньор и ще посрещнете новата година сами. Бъдете честни спрямо човека до себе си, бъдете по-смирени и оценете какво имате, защото много хора си мечтаят да са на ваше място.

Рак: Потърсете си нова работа или изцяло нова насока, в която да се развивате. Ще имате нужда от финансова подкрепа, а това, което в момента работите може да не ви е достатъчно в бъдещето. Планирайте по-внимателно финансите си и не пилейте пари за глезотии.  

Лъв: Огледайте се и отворете сърцето си за нова любов. Не бъдете затворени спрямо хората и недейте да подхождате със съмнение към всеки човек, който иска да се доближи до вас. Любовта е съвсем близо и не бива да я изпускате – усмихнете се, вдигнете високо глава и тя сама ще дойде при вас.

Дева: Забавете малко темпото, защото умората си казва думата. Идете на кратка почивка, вземете си отпуска и обърнете внимание на близките си хора. Изпускате много важни събития в живота им, които няма да се върнат. Липсата ви се усеща и не позволявайте да се отдалечите от най-близките си.

5-те зодии, на които им е писано да сключат БРАК през 2021 г.

Следващата година ще мине под знака на любовта за много голяма част от зодиите. Те могат да очакват едно от най-важните събития в живот...

Везни: Прекратете връзката, в която се намирате, ако просто не се чувствате щастливи. Любовта или я има, или я няма, тя не идва с времето – или поне не чак толкова време, колкото чакате вие. Сближете се малко със старите си приятели, за които сте забравили напоследък и наваксайте времето си с тях.

Скорпион: Позволете си да бъдете обичани и забравете за миналото. Отворете сърцето си и правилния човек ще дойде при вас. За тези, които са във връзка – огледайте се за проблеми и не ги игнорирайте, а ги обсъдете с партньора си. Всичко е поправимо, стига да се реагира навреме.

Стрелец: Дайте си малко почивка, подарете си пътуване или просто няколко дни у дома, в които да правите каквото си поискате. Организмът ви дава сигнали, че сте преуморени и трябва да го послушате, за да не навредите на здравето си.

Козирог: Не взимайте прибързани решения в любовта! Много е важно да задържите с големите промени и да изчакате годината да отмине. Всяко голямо решение сега би било грешка, затова просто се оставете по течението и оставете годината да мине.

Водолей: Имате нужда от промяна в личния живот. Сивото ежедневие съвсем ви е погълнало и това ви действа както на настроението, така и на самочувствието. Бъдете по-смели и предприемете някаква промяна – запишете курс, спорт или излизайте по-често с приятели. Каквото и да е, имате нужда да действате по-бързо.

Какво ще бъде времето през декември?

Тази година през декември се очаква средната месечна температура да бъде около и под нормата, която в Северна България и високите полет...

Риби: Проверете партньора си – точно така! Ако имате и най-малкото съмнение, че нещо не е наред, има си нова любов или проявява интерес към трети човек, не се колебайте и проверете дали съмненията ви са реални. Ако откриете нещо, прошката е последното нещо, което трябва да направите – просто си тръгнете с високо вдигната глава.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com