Съвети за собствениците на малки жилища

16256
Съвети за собствениците на малки жилища
Снимка: iStock

Малките жилища имат особено очарование и създават специален уют. Всички, които живеят в малки пространства, се сблъскват с проблема с организиране на обзавеждането. Липсата на достатъчно място е истинско предизвикателство за всеки интериорен дизайнер, но в същото време е възможност да развихрите фантазията си и да създадете комфортен дом в малко помещение. Следвайте следните съвети и създайте желания дом:

Таванът не е просто място за ненужни вещи, а пространство, което можете да използвате рационално. Поставете дървен рафт, на който да подредите любимите си книги, сложете скрин и съхранявайте сезонните дрехи  или  всички уреди, които не използвате често. Таванското помещение е допълнително пространство, което чудесно ще побере вещите, които използвате по-рядко. Поддържайте го чист и подреден, това е вашата допълнителна стая, практична и удобна.

Какво да гледаме при избор на жилище: безценни съвети

Покупката на собствено жилище е едно от най-важните решения в живота на всеки осъзнат човек. Ето защо подобно решение трябва да се взем...

Създайте илюзия за висок таван с помощта на вертикални линии върху стените. Този ефект може да се постигне с помощта на тапети или интериорна боя. Вертикалните линии визуално увеличават височината на стаята и създават усещане за повече пространство. Този трик е подходящ при скосени тавани или ниски помещения.  

Любимият ви диван може да бъде място за почивка и работа. Възползвайте се от тези модели, които имат вградена функция за маса, която се разтяга и дава възможност за използване на компютър, писане или четене на книга. По този начин всекидневната може да бъде вашия домашен офис или място, където децата ще подготвят домашната си.  

Прозорците позволяват на слънчевите лъчи да огряват стаята и внасят повече светлина. Малките помещения понякога изглеждат тъмни. Ето защо не поставяйте тъмни завеси, които да пречат на светлината. Допълнете интериора със светли щори или завеси. Този дизайн създава илюзия за повече простор в малкото жилище.

Ъглите във вашия дом може да се организират с подходящи шкафове, където да съхранявате любимите си вещи. Така това ненужно пространство ще се превърне в практичен кът от дома ви. В ъгъла на антрето може да поставите подходяща закачалка за дрехи или ъглова табуретка, подходяща при обуване на обувките. Ъгловата душ кабина ще пасне идеално в малката баня.

Какво издава къщата ви за вас

Това, което гледате по телевизията Свързаните с интернет телевизори могат да събират данни за всичко, което гледате, и да ги продават ...

Нишите също може да се използват като малки шкафове за съхранение на вещи или поставяне на декорация, с което ще създадете истински домашен уют.

Органайзерите дават възможност за съхраняване на козметични продукти и принадлежности в банята. Разнообразието от модели със сигурност ще отговори на вашите очаквания.

Вашият малък дом може да бъде толкова уютен и комфортен, колкото и голямо жилище. Всичко зависи от разумното обзавеждане, използване на подходящи мебели, цветове и подходящото им разпределяне.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 1 май

Любовен съвет за всяка зодия за 1 май 2024

Таро съвет за всяка зодия за 1 май 2024

Можете ли да кихнете с отворени очи?

Еремия 2024 г.: Традиции и обичаи

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Корона на безбрачие: 7 причини, поради които връзката ви завършва с пълно фиаско

Трик, който ще удължи живота на възрастната ви котка

6 неща, които не трябва да купувате, дори и да са на разпродажба

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Стихотворение за 1 май
Стихотворение за 1 май

"Първи май" Да спрат фабричните комини и всеки черен труд да спре, и туй намръщено море от морни роби и робини да озари и приласкай усмивката...