Тайните на числата и тяхната огромна сила

75543
Тайните на числата и тяхната огромна сила

Числата са неотменима част от нашия живот – съгласно закона на кармата, от обикновените хора до висшестоящите, всички живеят по закона на числата.

Ако вие сте късметлия и успеете да отгатнете числата от лотарията, то може да се превърнете в милионер. И обратното, ако сте неудачник, вие можете да загубите всичко при хазарт, в бизнеса или в акции.

В същото време, 7 се счита за щастливо число от повечето хора, а 13 – за нещастно. Християните знаят, че 666 е число на Дявола. В исляма 768 се счита за число на Бога, което носи късмет. Ако съберем тези числа (666 + 768), ще получим цифрата 1434; когато редуцираме това число – 1+4+3+4, ние получаваме 12 и 1+2= 3. Когато ги извадим едно от друго, получаваме 102, чиито редуциран резултат също е 3 ( 1+2 = 3).

С две думи: дали добавяме или изваждаме числото на Дявола от числото на Бога, ние винаги получаваме 3. То принадлежи на планетата Юпитер и поддържа всичко, което е свързано с духовността. Ако погледнем по-дълбоко, то всичко положително и отрицателно привлича енергията на висшето съзнание, за да разпространява доброто и злото в света.

Във Ведическата Номерология има 9 числа, които отговарят на 9 планети.

Слънце = 1; Луна = 2; Юпитер = 3; Раху = 4; Меркурий = 5;

Венера = 6; Кету = 7; Сатурн = 8; Марс = 9

И не е ли удивително това, че доколкото Слънцето символизира власт, то същото може да се каже и за числото 1. Огледайте се наоколо и вижте, вашите страсти и вашите преживявания са номер 1 в този свят. Състои ли се вашата цел в това да сте президент или проповедник или висшестоящ.

Нечетните числа са мъжествени, четните – женствени

Хората са склонни да възприемат нечетните числа като мъжествени, а четните – като женствени, са изяснили учени в статия, публикув...

Числото на Луната е 2. Тя със своята двойнствена природа управлява нашите умове и не е ли удивително,че се променя всяка секунда.

Юпитер съответства на 3 и пак виждаме нещо неочаквано – в основата на религията стои числото 3. В Християнството има Светата Троица, съюзът на Отец, Син и Светия Дух в едно единно цяло – Бог. В Индуизма – Брахма, Вишну и Шива – Създател, Защитник и Разрушител. Даже символът АУМ е проявление на 3.

Числото 4 принадлежи на Раху. Раху е убиец и съответства на жестокостта.

Числото 5 принадлежи на Меркурий – планетата на интелекта.

Числото 6 е на Венера и поддържа любовта и красотата.

Затъмнението на 13.09. е магическо. Вижте какво да правите!

Едновременно две затъмнения има през септември. Частичното затъмнение на 13 септември ще може да се наблюдава от Антарктида, след това ...

Числото 7 принадлежи на Кету. Характерът на Кету е тайнствен.

Числото 8 е с вибрацията на Сатурн, учителят и повелителят на тъмнината и смъртта.

Числото 9 е на Марс, властелинът на огъня, кръвта, кръвопролитията и войната.

От всички числа, тези на Луната и Меркурий играят най-значителната роля в нашия живот. Когато се пресекат, преминавайки през някой знак от Зодиака, за много хора настъпва безпокойство!

Източник: bradva

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com