X
 
 

ТЕСТ: Това, което виждаш на картинката показва какъв си

Погледнете тази картинка по-долу, но не се вглеждайте твърде дълго. Първото нещо, което видите на нея показва какъв човек сте:Два възможни отговори:

1. Момиче

Момичето на рисунката е с лице към вас, гледайки в далечината, а в профил и се виждат носа и миглите. От шапката ссе спуска бял воал, облечена в разкошна рокля, деколтето е дискретно разкрито, а около врата има верижка.

Тълкуване:

Ако първо сте видели момичето, според популярните интерпретации, се смята, че по природа сте с младежки дух и се стремиш към оптимистичен възглед за света.

2. Възрастна жена

Старицата е обърната в профил. Това е ухото на момичето, при старицата е око, линията на бузата и челюстта представляват носа на старицата, а ланчето е устните на старицата, докато воалът на шапката при старицата прилича на забрадка, с която е забрадена.

Тълкуване:

Ако от пръв поглед на тази рисунка в очите ви попадне старицата или вещицата, както някои я наричат, е възможно да сте по природа песимисти или внимателни, стремите се към скептицизъм и имате стар дух.

Този ТЕСТ ще отговори на всичките ви въпроси

Искате да узнаете същността си? Този бърз и лесен тест ще отговори на всичките ви въпроси. 1. На земята има затворена кутия. Какво и...

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Нагоре
missing image
Френският астроном Жул Жансен открива хелия

Роден е на 22 февруари 1824 година в Париж, Франция. Неговите родители го гласят за художник, но от ранна възраст той проявява определено влечение...