Тези 3 неща показват дали познаваме някого от минал живот

23739
Тези 3 неща показват дали познаваме някого от минал живот
Снимка: iStock/Guliver

Все повече сред хората се налага идеята, че много от срещите ни в сегашния живот не са случайни, те са продължение на отношения от предишни прераждания. Извън пространството и времето душите си взаимодействат и това, че нямаме спомен от предишни животи, не значи нищо. Нашата душа има способността да съхранява определени важни моменти в подсъзнанието.

Всеки знае случаите на хора, които описват подробности от ежедневието и околната среда на хора и места, живели някъде, за които няма откъде да имат информация, защото никога не са били там. Това са спомени от минал живот. Тези спомени се отключват в резултат на някакво действие или среща с човек, която има своето продължение днес, но е започнала много отдавна.

Как да разберем какви сме били в предишния си живот?

Ако при запознанство с някого, имате тези 3 усещания, възможно е да го познавате от минал живот.

1. Чувство за моментална свързаност - това е усещането при първа среща, че с този човек сте прекарали целия си живот. Чувството е объркващо, защото съзнанието говори, че това е съвсем ново запознанство, но усещането за пълна свързаност не изчезва. Това е подсказка, че с този човек може би сте били твърде близък в друг живот - член на семейството, много близък приятел или любимия в предишен живот. Чувства на гняв или тъга при срещата означава, че този човек ви е наранявал в предишното ви общуване и сегашната ви среща дава повод тези чувства да бъдат заличени. Тя би трябвало да донесе мир на две души.

2.  Имате телепатична връзка - такава възможност много сериозно може да ви притесни и обърка. Тя не означава, че говорите само мислено с този човек. Изразява се в това, че когато искате да споделите нещо, го казвате едновременно на глас. Или пък докато мислите за този човек, получавате съобщение или обаждане от него. Логиката не може да обясни такива връзки, защото в тях няма нищо логично. Душите се чувстват комфортно заедно ,защото и в предишен живот са споделяли приятни моменти заедно.

3 любопитни начина да разберете кои сте били в минал живот

3.  Четете по очите на отсрещния човек - очите са прозорец на душата и това е обяснението защо очите на този човек са ви толкова познати, все едно сте ги гледали милиони пъти. Според вярването душата взима само очите, когато минава от едно тяло в друго при поредицата прераждания. Макар да битува мнението, че сме празен лист при появата си в света, това едва ли е така. За да расте и да се развива, душата трябва да има някаква информация от предишни инкарнации. Означава и че може да имаме несвършена работа и лоша карма, които ни преследват от живот в живот. Сблъсъкът с хубави или лоши неща е наказание или похвала за душата за делата от предишни животи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com