Тези зодиакални знаци са склонни да имат брак без любов

14866
Тези зодиакални знаци са склонни да имат брак без любов
Снимка: Pexels

Казват, че браковете се сключват на небето, но в действителност тези съюзи често се разпадат по множество причини. Някои бракове се провалят поради изневяра, други губят вяра в съпруга си или се разпадат поради финансови затруднения. Независимо от причините за разпадането на брака, последвалото разбиване на сърцето е еднакво болезнено. И все пак някои зодиакални знаци отказват да се откажат от съпруга си, въпреки че са в брак без любов. От Рак до Дева, вижте зодиакалните знаци, които са склонни да имат брак без любов.

Бракът с мъжете от тези зодии не продължава дълго

Рак

Има няколко зодиакални знака като Рак и Телец, които са склонни да се фокусират прекомерно върху храната във връзката си. Така че, когато един Рак е щастливо женен за любител на храната, е вероятно да прекарва повечето нощи в захарна кома на дивана или да е развълнуван да гледа филми и да релаксира с половинката си, вместо да разпалва интимност. Последователното правене на това би угасило свещта на химията в брака им и би довело до съюз без любов.

Дева

Връзките на Девите може да са изпълнени със страст и химия в началото. С течение на годините обаче фокусът на Девата върху професионалния живот и децата ѝ отнема време от съпруга ѝ. Това често може да доведе до чувството на недоволство и пренебрегване от страна на съпруга. Въпреки това удовлетворението, което Девите изпитват от децата си и процъфтяващата си кариера, е несравнимо, така че те може никога да не се замислят дали да не дадат приоритет на романтиката със съпруга си, за да подобрят интимността си по-късно в живота.

Кои зодии се женят рано и не съжаляват по-късно за това?

Везни

Като човек, който е отдаден на семейството си, Везните по естествен начин се насочват към усъвършенстване на своята духовност. Тъй като работят върху метафизичното си израстване, те са склонни да бъдат набожни и водени от вярата си, което гарантира, че фокусът им се измества от физическата интимност, което води до брак без любов по-късно в живота им. Понякога партньорът или съпругът на Везните е склонен да изневерява, което ги отдалечава още повече и ги кара да възродят вярата си.

Въпреки че тези характеристики са общи, те са насочени предимно към зодиакалните ви качества; не е задължително всички горепосочени черти да са валидни за вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com