Тези зодии има шанс да имат ИЗВЪНБРАЧНО дете!

5295
Тези зодии има шанс да имат ИЗВЪНБРАЧНО дете!
Снимка: Pexels

Всеки партньор понякога пази тайна от съпруга си. Понякога това могат да бъдат дребни лъжи за размера на спестяванията, за тайната почивка с приятели или дори за разточителния подарък, който си е направил. Въпреки че това изглежда като глупави неща, за които се лъже, има бракове, които крият много по-мрачни тайни. Това може да е нещо от рода на изневяра или в някои случаи тайна любов, която са имали с някой друг, различен от партньора им. От Стрелец до Козирог, разгледайте зодиакалните знаци, които е най-вероятно да имат тайно извънбрачно любовно дете.

Стрелец

През 20-те и 30-те си години Стрелецът е огнен знак, който има голяма група приятели и е много популярен сред колегите си. Много от тях избират да се наслаждават на своята независимост и да учат далеч от дома или да работят в различни градове. През това време някои от тях желаят да се възползват максимално от времето си на младини и са склонни да бъдат с много хора, което води до непланирано родителство от тяхна страна. Макар че не всеки Стрелец има извънбрачно дете, тези, който имат действат отговорно, за да гарантират, че ще дадат своя принос за неговия живот и възпитание. 

Близнаци

Близнаците обичат да се отдават на доста диви нощи в града и ваканции или бягства с група приятели. Те също така имат много висок емоционален коефициент, което ги кара да бъдат близки с приятели от противоположния пол. С течение на времето тънката граница между техните приятелства и връзки се размива и може да доведе до раждането на дете в резултат на връзката "приятели с облаги".

Козирог

Много от Козирозите са склонни да се подчиняват на желанията на родителите си и да завързват връзка с някого по избор на семейството. Макар че това почти винаги става по тяхно собствено решение, някои от тях прекарват доста време като се разнообразяват с различни представители на противоположния пол, които те самите са избрали. И това понякога води до раждането на тайно дете, за което дори партньорът им не знае. Малко вероятно е този земен знак да разкрие тайната и да рискува да бъде засрамен заради своята недискретност.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com