Топ 5 на най-нещастните зодии

14850
 Топ 5 на най-нещастните зодии
Снимка: iStock

Успешна кариера, стабилно финансово положение, щастливо семейство и прекрасни приятели - всеки мечтае за това. Но не всеки успява да го постигне. 

Каква е тайната на успеха? Според астролозите отговорът на този въпрос е в наталната карта на всеки човек. Например, на някои знаци им е много трудно да реализират целите си. Неслучайно астролозите ги определят като най-нещастните представители на зодиакалния кръг. Ето кои са те.

Депресията по празниците хваща само работохолиците

И така, празниците отминаха и този омразен период от време, когато нищо особено не се случва – няколко дни преди Коледа до няколк...

Рак

Представителите на този знак изобщо не умеят да планират живота си, което е основната причина за всички неприятности, с които се сблъскват. Раците предпочитат да се скрият в „черупката“ си, отколкото да решат възникналите проблеми. Те действат спонтанно, на базата на моментни желания и подобна стратегия ги превръща във вечните губещи.

Но въпреки всичко това, Раците имат удивително високо самочувствие. В случая това по-скоро е негатив,  защото те не допускат критики по свой адрес. Затова често действат необмислено, което води до неприятни последици за тях.

Дева

При Девите ситуацията е по-различна. Представителите на този знак привличат провали, само когато откажат да „погледнат истината в очите“. Често техните нереалистични изисквания и очаквания стават причина за разочарованието им от другите и това може да ги накара да изпаднат в депресия.

Депресия след празниците? Има лек

Обичате зимните празници не просто защото са дълги, вкусни, ароматни, изпълнени със ски и спа приключения, фойерверки, ароматни срещи и...

Друго отрицателно качество на Девите е нежеланието да следват призива на сърцето си. Те предпочитат конкретностите и следователно пропускат милиони възможности за успех.

Козирог

Проблемът на всички Козирози е присъщият им консерватизъм. Хората, родени под тази зодия, много дълго мислят, преди да решат да преминат към действие. Освен това те винаги разполагат с „идеален план“, отклоняването от който приемат за истински грях.

Ако някой ден Козирозите искат да променят живота си към по-добро, те трябва да започнат от себе си. Например, да се опитат да бъдат по-толерантни и мобилни.

Водолей

Най-ефективните методи за лечение на душевни рани

Всички хора получават душевни наранявания - просто някой знае как да се справи с тях, а друг не. Ако в живота ви се е случило нещо лошо...

Постоянно преследван от неуспехи е и Водолеят. Има много причини за това, но в основната е желанието му да живее в приказен свят.

Водолеят има навика да идеализира хора и събития. За да спрат да бъдат заложници на фантазиите си, представителите на този знак просто трябва да се изправят лице в лице със сериозните проблеми.

Риби

Рибите са много по-щастливи в живота от останалите зодии в този списък. Основната причина за неуспехите им се крие единствено в постоянната им апатия. На представителите на този знак често им се струва, че Вселената ги е лишила от приятни изненади, а съдбата им е подготвила много препятствия. Това, разбира се, не е вярно.

Достатъчно е Рибите да се научат да не страдат без причина и всичко около тях ще заблести в ярки цветове.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com