Това са 3-те зодии, които много трудно разкриват какво чувстват

14321
Това са 3-те зодии, които много трудно разкриват какво чувстват
Снимка: iStock/Guliver

Някои хора просто не считат на нужно да позволяват на емоциите да ги връхлитат и се чувстват добре, живеейки по този начин. Не че са лишени от чувства, но отдалеч изглежда точно така. Те не бързат да се отдадат на любов, не я и търсят, фокусират се в други неща – хоби, ангажименти, работа. Изглеждат студени, но само най-близките им знаят, че това не е така. Все пак трудно разкриват емоциите си и заради това е лесно да си помислиш, че те са лишени от чувства. Обикновено те са от следващите три зодии.

Водолей – те са твърде свободолюбиви и това им пречи да създадат пълноценни отношения. Не понасят някой да ги ограничава, а възприемат връзката точно като нещо такова. Не искат да имат задължения към никого, освен към себе си. Ако се впуснат във връзка, се отдават, добри слушатели са, дават съвети и разбиране, подкрепят. Ако обаче им бъде даден и най-малкият повод за ревност или съмнение, са способни да прекратят отношенията си. Не толерират лъжата и неуважението ви под никаква форма и от никого. Имат нужда от разнообразие в отношенията, иначе има опасност да им омръзнат твърде бързо и това да доведе до край.

По какъв начин се самоуспокоява всяка зодия

Всеки от нас притежава и негативни емоции, които понякога се проявяват – гняв, тъга, водещи до стрес и дискомфорт. Как се успокоя...

Козирог – при тях проблемът е в това, че много работят и не им остава време за друго. Държат да изкарват парите си с честен труд и дори прекаляват в този свой стремеж. Прекаленият им работохолизъм им пречи да отделят врем за срещи, за романтика, за половинката, ако имат такава. Това често става причина да ги мислят за безчувствени и отношенията им да се провалят. Дори да проявят интерес към някого, те са склонни да го наблюдават отдалеч, просто защото нямат време да задълбочат отношенията си. Смята се, че тази зодия спада към енергийните вампири, така че бъдете внимателни, ако около вас има някой Козирог.

Близнаци – те са хора на крайностите, които менят настроението си много бързо. Поради това сякаш не им остава време да покажат и чувства. Макар да са много сладкодумни и да могат да ви говорят за романтика, любов и такива неща, те не демонстрират чувствителността си. Може да ги видите как полагат грижи за себе си и за собствения си комфорт. От астрологична гледна точка зодия Близнаци доста послъгва, включително и партньора си, когато е във връзка. Възможни са и изневери от негова страна. Не обичат много, много да поемат отговорност, затова и трудно предприема крачката да се ожени и да има семейство. Бързо се отегчава.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Молитва преди изповед

Стихотворение за 27 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 27 април 2024

Таро хороскоп за 27 април 2024

Златните 8: Тези качества правят жената магнит за мъжете

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим
Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Пържените кюфтета са едно от най-хубавите угощения в кухнята. И тук сме ви подготвили феноменална рецепта, за да станат сочни и да се топят в устата,...