ТОВА са правилните 4 цвята, които ще направят дома ви по-просторен

10169
ТОВА са правилните 4 цвята, които ще направят дома ви по-просторен
Снимка: https://pixabay.com

Цветовете са от изключително значение за цялостния вид на нашия дом и за обстановката, която се създава вкъщи. Те могат да направят стаята визуално по-голяма или по-малка, в зависимост от това на какъв нюанс се спрем.

Ако искате помещенията да изглеждат по-просторни, трябва да проучите кои цветове могат да постигнат това, за да не постигнете точно обратния ефект от неинформираност. Боядисването освежава дома и възвръща уютната атмосфера, ако се е позагубила. Изберете правилните цветове за вашите стаи, за да създадете просторна и приятна визия. Нека видим чрез кои основни 4 цвята може да постигнете този желан ефект:

Това са нещата, които ГОСТИТЕ най-напред забелязват във вашия дом

Всяка себеуважаваща се домакиня се стреми да бъде перфектна, когато приема гости в дома си. Тя се старае всичко да бъде изрядно подреде...

Бял

Разбира се, няма как да не поставим на първо място класическото бяло. Стени в такъв цвят ще направят стаята ви визуално по-голяма и обширна. С бялото не трябва да се съобразявате с другите цветове от интериора, тъй като то си пасва с всеки цвят. Това е най-класическият избор и можем да кажем, че е най-подходящ за помещения от рода на хол, трапезария, кухня и местата, където се събира цялото семейство ежедневно. Белият цвят е неутрален, което позволява експериментиране и съчетаване с най-различни цветови комбинации, шарки и орнаменти.

Крем

Кремавият цвят и всичките му поднюанси стават все по-популярни в модните и интериорните среди. Това е още един неутрален цвят, който можем да съчетаваме с безброй други и да получаваме нежна и стилна визия и краен резултат. Те са подходящи за помещения като спалня, кухня или дневна, като ги правят да изглеждат оптически по-просторни. Вариантите са много, а съчетанието им с мебелите у дома е изключително лесно. Може да избирате от бежово, слонова кост, нюд, кремаво, яйчена черупка и др. Идея е също и комбинацията от кремаво и бледожълти нюанси от рода на цвят крем брюле например.

Да се отървем от миризмата на старо у дома!

Няма значение какъв дизайн имате в къщата си, цената на вашите мебели или покритието на подовете. Има само едно правило: пространство, ...

Светлосин

Препоръчваме този цвят за стаи като баните и спалните. Той създава усещането за свобода, уют и разбира се, пространство. Този цвят носи спокойствие, има релаксиращо влияние и стимулира производството на хормона серотонин. Светлите тонове на синия цвят също се приемат за неутрални, а комбинацията му с мебелите у дома също е лесна и приятна. 

Грейдж

Чували ли сте точното му наименование? Грейджът представлява цвят, който е смесица от бежово и сиво. Отново има функцията да създава приятна и по-просторна атмосфера. Неутрален цвят е, което значи, че и тук затруднения с комбинирането му няма да имате. Модерен цвят, подходящ за екстериорни стени, кухни, спални и всяко място, на което искате да внесете елегантност и стил.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 21 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 21 май /валутен калкулатор/

За мъжете от тези зодии семейството е на първо място

Това са най-неразбраните и мразени зодии

Топ 4 на най-неемоционалните и студени зодии

Тези зодии са съвместими с всички

Не бързайте да изхвърляте старата си тениска: 7 полезни начина да я използвате

3 принципа, върху които се гради щастливият семеен живот

Тези зодии превръщат БОЛКАТА си в СИЛА

Какво отключва най-често агресивно поведение при жените?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com