Това са зодиите, които взаимно си пречат в работата и не е добре да работят заедно

8934
Това са зодиите, които взаимно си пречат в работата и не е добре да работят заедно
Снимка: iStock/Guliver

Спокойната атмосфера на работното място е изключително важна, за да може процесът на работа да върви гладко. Тя не би била възможна, ако отношенията ви с колегите не са добри. По тази причина има някои зодии, които никога не трябва да работят заедно. Те само ще си пречат и ще утежняват работата си.

Рак и Лъв – емоциите на Рака ще бъдат наранени от първичността на Лъва и липсата му на тактичност. Последният пък ще се подразни от това как Ракът подхожда към всяка една задача – а именно иска да я свърши по най-добрия начин, независимо колко време ще отнеме това. Твърде вероятно е Ракът да бъде този, който ще напусне първи заради притискането отстрана на Лъва.

Овен и Телец – сам по себе си Овенът е лидер и не търпи някой да му нарежда или да го ръководи. Предпочитате да решава проблеми и да изпълнява задачи сам. Вярва в способностите си и иска всеки да го слуша и да изпълнява неговите нареждания. Освен това не премълчава мнението си за околните, дори когато то е негативно. Това Телецът не може да изтърпи. Той е по-чувствителен и дружелюбен и когато насреща му излезе човек, който реагира остро и прави хапливи коментари, Телецът просто се оттегля. Ако може, предпочита да не общува с Овена.

Скорпион и Водолей – за да бъдат успешни, трябва да се съобразяват един с друг, което и за двамата е невъзможно. Скорпионът не трябва да е толкова първичен, а Водолеят трябва да сдържа нервите си. Добрите колегиални отношения помежду им никак не са лесно постижими.

Дева и Водолей – както перфекционист ще се спогоди с човек, който не си дава много усилия за работата, а мисли за приключения и забавления. Хубаво е да не се засичат, а ако случайно го направят, започват спорове, повишаване на тона и обвинения. Всеки един от двамата може да бъде изкаран извън релси от най-малкото нещо. Те са толкова различни. Интересите, целите и възгледите им се разминават. Чувството за хумор – също. Най-добре е да работят в двата края на компанията и да не се засичат изобщо.

Близнаци и Риби – в любовта може и да им се получава, но стане ли дума за работа, това изобщо не е така. Те си приличат, но това не им пречи да се дразнят един на друг. Близнаците не се страхуват да рискуват в дадена ситуация, което плаши Рибите. Те не обичат да работят под стрес, държат всичко да става бавно и сигурно. Освен това чувството за хумор на Близнаците може да засегне и Рибите, защото те не свенят да си правят шеги и с колегите си. Рибите обаче вероятно няма да ги разберат.

Стрелец и Козирог – и двамата плетат интриги и клюки. За тях това е по-важно от работата. Около тях винаги е шумно, щом се съберат. Биха опитали да работят заедно, само за да покажат на всички, че те са най-добрите в това, което правят. Умът на Стрелеца обикновено е пълен с най-различни идеи, а Козирогът имат способността да ги реализира. В това са си тандем.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Какви са основните разлики между Северния и Южния полюс

Коя е най-малката държава в Африка

Кой е най-големият полуостров в света?

Предупредиха потребителите на електрически велосипеди за опасности при зареждане

eMAG пуска Hair & Makeup Shop с над 60 000 продукта и асистент за пазаруване за клиенти

Кои великденски ястия са задължителни за празничната трапеза?

Носил го е най-богатият на борда на Титаник: Продадоха златен часовник с история (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com