Три дни до „лова на съкровище“ в Пловдив

2505
Три дни до „лова на съкровище“ в Пловдив

На 11-ти септември с подкрепата на Община Пловдив и Младежки център Пловдив за втора година в града под тепетата ще се проведе първото по рода си търсене на съкровища и легенди на открито в страната – TRACE – The Treasure Race Adventure. TRACE е спортно състезание, в което отбори от по 5-ма души преминават през редица физически и логически предизвикателства, за да намерят първи скритото съкровище.

TRACE – The Treasure Race Adventure е национална надпревара, която се провежда за трета поредна година. На 03-ти септември морските приключенци в Бургас поставиха начало на тазгодишното „Търсене на съкровища“, демонстрирайки уменията си из Морската градина на площ от близо 2 000 дка. След оспорвана надпревара Отбор „Худини“ откри първи Трейското съкровище, заровено в бургаския пясък.

Търсят заровено съкровище в София, Пловдив и Бургас

През 2016 г. предстои да се осъществи третият сезон на TRACE – The Treasure Race Adventure, където отбори от по 5 човека следват ...

Тази неделя TRACE – The Treasure Race Adventure се отправя към Пловдив, за да подложи на изпитание 100 ентусиасти в 8 различни направления: ориентация, логика, досетливост, активност, екипна работа, бързина, съобразителност и усет. Участниците ще преминават през някои изпитания индивидуално, а през други като отбор, но по време на цялата игра ще трябва да разчитат на помощта на своите съотборници. Загадките и уликите ще са различни за всеки колектив и ще имат предварително определена последователност.

Всички участници ще имат шанса да се съревновават за титлата Национален победител на TRACE – The Treasure Race Adventure и ваучер за безплатно участие в escape room. Екипът на TRACE подготвя и други изненади за всички приключенци, дръзнели да преследват заровеното от тях съкровище.

Записването за участие в състезанието може да бъде както индивидуално, така и отборно – 5 човека на адрес www.trace.amaze.bg.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?
Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Най-добрият приятел на човека – кучето – ни носи много радост, забавни моменти и ни дарява с любовта си, но е и отговорност, и ангажимент...