Три признака, че това не е правилният човек

4004
Три признака, че това не е правилният човек
Снимка: iStock/Guliver

Струва ви се, че във връзката ви всичко е наред. Но все пак нещо ви измъчва и не разбирате защо. В този случай трябва да слушате тялото си и да се доверите на инстинктите си.

Вашето тяло може да сигнализира, че грешният човек е до вас. Ето кои са красноречивите признаци.

Болести, за които предупреждават нощните кошмари

Някои заболявания могат да доведат до ужасни кошмари. Кои са те, научаваме от асистентът в катедрата по поликлинична терапия на Руския ...

1. Не спите добре

Не можете да спите в едно легло с партньора си. Не можете да се отпуснете напълно: не само мозъкът ви, но дори тялото и мускулите са в някакво напрежение. Борейки се с безсънието, заспивате посред нощ, а на сутринта, разбира се, се събуждате напълно съкрушени и вече уморени. Но в същото време, вкъщи или дори на друго легло, спите доста добре и не се оплаквате от безсъние. Това понякога се случва, когато сте в нова връзка и когато партньорът ви все още не ви е толкова близък.

Но ако сте заедно от дълго време, а безсънието постоянно присъства, когато заспите с него, възможно е да сте с грешния мъж. Вашето тяло, на ниво инстинкти, не се чувства напълно в безопасност и следователно не може да се отпусне. Активира се производството на адреналин и не можете да заспите.

2. Изпитвате постоянна умора

Как да заздравим съня си и да избягаме от кошмарите?

За да се избавите от кошмарите, трябва да избягвате прекомерното напрежение и да не увеличавате стреса, съветва в интервю за "Вечерна М...

Вече имате връзка с човек не на ниво инстинкти, а на ниво енергия. Когато сте близо до „вашия“ мъж, близък по дух, близостта ви зарежда с енергия. Не винаги ще бъде положително, особено когато се карате. Но тази енергия със сигурност ще бъде „жива“, кипяща, давайки ви бодрост. Ще бъдете активни, дори ако тази дейност е насочена към стабилизиране на връзката. Когато във връзката ви всичко е наред, е се чувствате доволни от живота и изпълнени с енергия, ще имате нови идеи и желание да ги реализирате.

Ако грешният човек е наблизо, всичко ще се случва точно обратното. В най-добрия случай няма да ви зареди с енергия, а в най-лошия, освен това ще извлече от вас собствената ви енергия. Неправилно избран партньор не ви дава нищо в замяна, не се чувствате активни и весели, не само нямате нови идеи, но дори мислите за ежедневните грижи с копнеж и умора. Обзема ви пълна апатия и нежелание да правите каквото и да било.

3. Изпитвате комплекси

До любим и обичащ човек, вие се превръщате в себе си, напълно се отпускате, чувствате се уверени. Ако до вас изобщо не е този, който трябва да бъде, вие не се чувствате пълноправен човек, особено по отношение на външния вид. Започвате да се съмнявате в своята привлекателност, да ви обземат комплекси и да изпитвате съмнения относно ума си, чувството за хумор, платежоспособността си и т.н.

Какво ни показват кошмарите, които сънуваме често?

Зигмунд Фройд доказва, че сънищата ни всъщност са нашите страхове. Те всъщност са знак за някакъв проблем. Кошмарите могат да бъдат и с...

В такива случаи има две крайности: или ставате по-добри във всичко, или спирате напълно да се грижите за себе си. В първия случай се започвате да се обличате с дрехи, които никога досега не сте носили, слагате грим. Тоест подсъзнателно вече не искате да бъдете себе си, защото най-вероятно вашият партньор не ви харесва така. В другата крайност просто пренапрягате себе си - и тук се отразява същата постоянна умора, апатия и липса на желание за живот.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Не казвайте на мъжа си: Тази маска за коса с бира върши чудеса

Според науката, ако казвате благородни лъжи, значи сте добър човек

Ето какво да направите след развода с брачната си халка и годежния пръстен

Как да разберете още в магазина, че плодовете и зеленчуците са пълни с нитрати

Открийте заболявания, за които не подозирате с този бърз домашен тест

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Знаете ли как се размножават охлювите?

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Стихотоврение за 18 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com