Три зодии, които се променят след като Риби влязат в живота им

10966
Три зодии, които се променят след като Риби влязат в живота им
Снимка: Pixabay

Понякога влизането на правилните хора в живота ни може да бъде катализатор на големи промени. Нека видим какво очаква три от зодиите, които ще преживеят драстични промени в съдбата си след като представител на зодия Риби влезе в техния най-близък кръг или стане техен романтичен партньор: 

1. Овен 

5-те зодии с нова връзка през АВГУСТ

ЛЪВ От известно време сте в застой, който ще претърпи сериозен обрат този месец. Ще греете по-ярко от всякога и всички ще са привлечен...

Влизането на човек от зодия Риби в близкия ви кръг може да доведе до кулминация в любовния ви живот. Преживяхте толкова много промени през последните две години. Голяма част от фокуса ви е върху кариерното ви развитие, особено когато Сатурн е бил в Козирог. Бяхте заети, за да постигнете целите си. Но в резултат на вашата упорита работа в тази област от живота ви, вие сте живели едностранчиво. Връзките ви са наранени от цялото това напрежение и саможертва. Дори отношенията, които имате със себе си.

Вашата управляваща планета е в знака Близнаци и това е положително за вас. Марс във въздушен знак ви подканва да направите някои психически корекции в мисленето си. Може да започнете да осъзнавате колко е едностранен е животът и да започнете да мислите повече за това, което трябва да се насладите на всичко, което сте спечелили.

2. Козирог 

Влизането на правилният човек от зодия Риби в живота ви ще се почувства като натиснат гигантски бутон за нулиране и рестарт. Във всички области на живота ви се случваха някои сериозни неща, тъй като Сатурн, Юпитер и Плутон бяха във вашия знак през последните две години. Карате упоритата работа да изглежда лесна, дори когато е брутална за вашия дух.

3-те зодии, на които им предстои раздяла през АВГУСТ

В повечето случаи в главите на хората, думата “раздяла” е обвързвана с тъга, мъка и несгоди. Но за три знака този месец, не...

Рибите са воден знак и това може да бъде като дъждовна вода на сухата земна земя. Сатурн, твоята управляваща планета е във Водолей, твоята паричен дом и това може да изглежда, че финансите ти все още не са в ред, но това също ще се промени.

Благодарността ще бъде вашата суперсила и с подобряването на живота ви в личен план ще откриете енергията да бъдете по-добър партньор, любовник, приятел и колега за всички в живота си.

3. Риби 

Връзките ви ще се подобрят, защото ще можете да обичате хората по начина, по който сте проектирани, безусловно, без страх. Комбинацията от друг представител на зодията с вашия знак, но носи със себе си енергията на Юпитер, който ви управлява. Юпитер е във вашия сектор на финала, духовността и затварянето. Последните няколко години не са били лесни за сърцето ви и поради тази причина вие изключвате чувствата си от необходимостта от самосъхранение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com