Удължени мигли – как да се грижим за тях, за да са перфектни

8875
Удължени мигли – как да се грижим за тях, за да са перфектни
Снимка: iStock/Guliver

Удължените мигли се различават от изкуствените мигли по това, че се прикрепят към вашите мигли и издържат няколко седмици. Ако се грижите правилно за тях, можете да коригирате миглите си веднъж на месец и половина. За да удължите живота на вашите изкуствени мигли и да запазите изразителния си вид за дълго време, трябва да им осигурите компетентна грижа.

Правилната грижа ви позволява да увеличите максимално експлоатационния им живот. През първия ден след процедурата не можете да се миете, плувате, посещавате сауни, бани.

1.       Грим

Удължените мигли помагат да се отървете от ежедневната спирала, очите остават изразителни във всеки случай. Но не трябва напълно да изоставяте декоративната козметика. Спиралата се използва само в изключителни случаи, за вечерно излизане, например. И трябва внимателно да я изберете, така че съставът да не разтваря лепилото. Тя не трябва да съдържа масла. Също така, внимавайте със сенките от течен тип, по-добре е да вземете сухи. Внимателно полагайте очна линия.

2.       Сресване

Важно е да ги разресвате ежедневно, но без да не докосвате линията на растеж. По-добре е да правите това сутрин и вечер, но не трябва да ги докосвате през първия ден. Четката трябва да бъде избрана със специалист, аксесоарът за спирала няма да работи.

3.       Измиване

Първите дни след изграждането, влагата не вреди на миглите, включително можете да посетите басейн, вани. Избягвайте излагането на гореща вода и триене и избягвайте попадането на шампоан в очите. Същото важи и за измиването на лицето, премахването на грима. Купете мицеларна вода и отстранете грима с нея.

4.       Поддръжка

Извършва се при необходимост, от грижите зависи колко дълъг ще бъде интервалът. Честотата на поддръжка може да бъде по ваше желание, но има ограничения. Въздържайте се от процедурата, ако естествените мигли започват да изглеждат по-зле, появяват се алергии, ечемик и други възпаления. Колкото по-често правите поддръжка, толкова по-зле ще изглеждат истинските мигли. Всеки дискомфорт е причина да откажете последващо изграждане.

Най-непрактичните бюти процедури, които трябва да повтаряте постоянно

Салоните за красота предлагат на дамите цял набор от услуги, сред които е трудно да се направи избор. В същото време, повечето процедур...

5.       Сън

Докато спите е най-лесно да повредите миглите си, така че трябва да спите по гръб или настрани. Избягвайте маските през нощта и използвайте нощен крем далеч от очите. По-добре е продуктът да не е твърде мазен.

6.       Грешки

Най-сериозните грешки, които допускат момичетата: търкат очите си, спят с лице във възглавницата, използват мазна козметика, използват щипка за извиване, грубо свалят грима и нередовно ходят на поддръжка.

Изберете вида удължаване въз основа на характеристиките на вашите мигли. В противен случай те ще изглеждат неестествено и ще причинят повече вреда, отколкото полза. Също така е важно да вземете предвид начина си на живот, може би удълженията не са подходящи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо суровите броколи са по-полезни от задушените?

Кога ставаме стари: Интересно изследване

Най-разтърсващото любовно българско стихотворение

Любовен съвет за всяка зодия за 29 април 2024

Таро хороскоп за 29 април 2024

Много мъдра притча за майката, която съсипала сина си с грижите си

Страстната седмица започна: Много силна молитва към нашия Ангел Пазител

Топ 4 на най-грубите женски зодии

Топ 5 на зодиите, които лъжат най-много

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com