В хотелите се търсят шампоани и... еротични филми

27646
В хотелите се търсят шампоани и... еротични филми

При настаняването в хотел мъжете и жените се насочват към нещата, които най-много ги интересуват/вълнуват в стаята под наем.

Ново британско изследване показва, че при настаняването мъжете намират първо порно каналите, а жените козметиката в банята.

Силната половина от човечеството на първо място се интересува от еротичните канали в хотелските стаи, докато половинките им се втурват към банята, за да проверят какви тоалетни принадлежности има там. В сравнение с мъжете едва 15% от нежния пол смята за вълнуващо да гледа порно в хотелска стая. За разлика от тях обаче мъжете не са заинтересовани какво има на рафтовете в банята и само 10 на сто крадат безплатния шампоан, който оставят по хотелите.

Но какво обичат да правят най-много посетителите – на първо място на използват басейна, на второ фитнеса, предаде БГНЕС. Не по-малко любимо занимание, което избягват у дома е скачането на леглото.

Проучването показва още, че 48% от мъжете и жените смятат, че почивката им започва от качването в самолета или колата. За 43 на сто ваканцията започва при пристигането, а 38 % започват почивката си още с опаковането на куфарите.

Редактор: Десислава Симова

Младите съпруги удължават живота на мъжете

Сексът може да удължи живота на силния пол, но германски учени открили, че само интимността не е достатъчна, предаде БГНЕС. В продълже...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com