В каква поза спите? Това разкрива много за характера ви...

2860
В каква поза спите? Това разкрива много за характера ви...

Коя е най-удобната поза в която спиш и как се събуждаш най-често? Това разкрива характерът ти. Погледни картинката и виж какво се крие зад всяка от 4-те пози:

1. По гръб

Малко хора спят по гръб и намират това за удобно. За това и хората, които го правят са специални и характерът им е неповторим. Те са по-различни от другите, имат нестандартни хобита и нестандартен поглед към живота. При тях материалното не играе никаква роля в живота им и предпочитат да му се наслаждават чрез духовното. Вежливи са, биха помогнали на всеки и никога няма да ги чуете да се оплакват за каквото и да било. Обичат да са заобиколени от малко хора, но близки до техните разбирания.

2. Свита поза

Какъв човек си според алкохола, който обичаш

Представяме ви едно интересно изследване, което показва характера ви според предпочитаното от вас питие. Това, което пиете на бара, раз...

Хората, които спят в толкова "затворена" позиция са затворени и по душа. Не допускат случайни хора в живота си и изобщо не са общителни. Предпочитат да четат книга или да погледат филм, пред това да отидат с някого на разходка. Обичат малките удоволствия на живота и биха се зарадвали на вкусно каупично в слънчев съботен следобед. Това им трябва, да за да щастливи. Казват истината право в очите на хората и това понякога им донася много проблеми. Но така са свикнали и така действат.

3. Отворена поза

Хората, които обичат да спят по корем и да заемат голяма част от леглото, са отворени към света и хората около себе си. Обичат да общуват, да създават нови приятелства и да живеят активно. Не лъжат, откровени са и светът за тях е забавление, както и отговорности, разбира се. Обичат да пътуват, да изживяват нови неща и да не се задържат на едно място. Те са откровени и честни  като децата.

4. В прегръдка

Хората, които обичат да гушкат нещо, докато спят, са много раними и нежни души. Те са изключително добронамерени, плахи и вярват в доброто така, както в нищо друго на света. Имат най-много обич в сърцата си само търсят на кого да я подарят. Не понасят интригите и гледат да стоят далеч от тях. Когато са влюбени, правят всичко за половинката си и не допускат нищо да помрачи щастието им.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои тънкости при печенето на агнешко месо знаят малко хора?

Кои гарнитури вървят ръка за ръка с агнешкото месо?

Без погрешен завой: Най-дългият прав път в Австралия е 147 км без нито една отбивка

Начини за отстраняване на драскотини от стъклото на ръчния часовник

Кое вино върви най-добре за агнешко месо?

3 май 2024 - какво не трябва да се прави на този ден, за да НЕ плачете 40 дни след това

Ходи ли се на гробища на Великден?

Разпети петък 2024 - какво НЕ трябва да се прави днес

Разпети петък е! Кажете тази молитва днес

Стихотворение за 3 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com