В коя професия бихте успели според зодията

15318
В коя професия бихте успели според зодията
Снимка: Pixabay.com

Може да не ви се вярва, но зодията може да определи и каква ще е професията ви. Също така, една трета от живота ни преминава на работното ни място, така че професията е особено важна за целия ни живот. Ето и какво трябва да работите според звездите.

Овен

Хората от тази зодия имат силна индивидуалност. Те не могат да бъдат под чуждо ръководство и се нуждая от автономност на работното си място. Следователно лидерска позиция е много подходяща за тях. Обичат и да рискуват, а и често са незаменимо звено в нови проекти. Подходящи професии за тях са: военно дело, спорт, политика, актьорско майсторство, туризъм.

Телец

Те имат особената дарба да работят с пари. Могат да бъдат особено полезни във финансовия отдел на някоя фирма. Без проблем ще заработят за нея, но няма да забравят и за себе си. Те се отличават с издръжливост и могат да успеят дори и в музиката. Привлича ги земята, така че са чудесни и за земеделието. Подходящи професии са: фермер, скулптор, танцьор, брокер, борсов играч, застрахователен агент.

От какви специалисти ще има нужда бизнесът у нас през 2022 г.

Българският бизнес ще има нужда от близо 194 хиляди работници и специалисти през 2022 г. Данните са на Агенцията по заетостта. Нов перс...

Близнаци

Те мислят много и всяка една ситуация я превъртат по няколко пъти. Също така, имат желанието и идеята за собствен бизнес, но често не им достига настойчивост. Те са чудесни за работа в сферата на масовата комуникация. Способността им да общуват ги правят подходящи и за различни консултантски бизнеси. Подходяща професии са: продавач, специалист по връзки с обществеността, хирург, учен, политик, актьор.

Рак

Те са подходящи за медицинската сфера. Също така, често имат болезнена памет за миналото и са подходящи за историци, реставратори или антиквари. Имат и чудесен вкус по отношение на дизайна на дома им, така че са отлични и за дизайнери. Подходящи професии са: акушер, социален работник, учител, дилър и психотерапевт.

Лъв

Как и с какво трябва да се храним според професията

Ситуации на напрежение, стрес, изпълняване на графици, нощни смени на труд, нездравословно и нередовно хранене, дълги часове без прием ...

Той е роден за прожектори, освен това обича сам да си бъде шеф. Лъвът често се стреми да се изтъква и това го прави труден за работа в екип. От друга страна те са особено продуктивни, така че в сътрудничеството си с тях ще пожънете успех. Подходящи професии са: режисьор, актьор, юрист, политик, програмист, директор на малко и средно предприятие.

Дева

Те са лоялни и последователни в своята работа и гледат строго на линията на партньорството. За някои те са изключителни професионалисти, за други пък са перфекционисти. Няма ситуация, която да им се опре, така че можете да им имате пълно доверие. Те са подходящи за: консултант в сферата на инвестициите, застрахователен агент, банкер, министър.

Везни

Везните са амбициозни, но крият тази своя черта под такт и дискретност. Приспособени са за всяка една професия, която изисква дипломация. Отлични са за директори, тъй като имат вродено чувство за справедливост и могат да вземат точните решения в правилния момент.

Коя е НАЙ-подходящата професия за вас според зодията

Овен Личен треньор. И няма значение какво точно ще преподава-  мотивация, икономия, спорт. Факт е, че Овенът е в състояние да вдъ...

Привърженици са на иновативния дизайн и украшенията. Подходящи професии са астролог, интериорен дизайн, писател, художник, юрист, съдия.

Козирог

Те са много амбициозни непрекъснато гонят върха в кариерата си. Имат склонност към историята и са подходящи за антиквари. Много добри са и във финансовите дела, така че са отлични за банкери.

Подходящи други професии са счетоводител, дистрибутор на произведения, инженер, арт дилър и инженер.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Прясно агнешко месо - да изберем

Кога се приготвят козунаци за Великден?

Стихотворение за 30 април 2024

Таро хороскоп за 30 април 2024

Ако имате дъщеря, прочетете тази притча

Намислете си число от 1 до 20 и вижте КЪСМЕТЧЕТО си за май месец

Таро хороскоп за месец МАЙ за всяка зодия

Изследователи: Лимбалните кръгове са добър показател за сърдечносъдовото здраве

Изследователи: Използването на белина е свързано с по-голям риск от смъртоносно белодробно заболяване

Има ли безценно цвете и кои са най-скъпите цветя в света

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

Прясно агнешко месо - да изберем
Прясно агнешко месо - да изберем

Агнешкото месо се класифицира в зависимост от възрастта на животното: млечно (месо от агне-сукалче, хранено само с майчино мляко) - максимална...