Вашият ангел-пазител според зодията

35426
Вашият ангел-пазител според зодията
Снимка: Pixabay.com

Вижте кой е вашият ангел според зодиака. Отправете молитва към него и той ще ви помогне.

ОВЕН

Ангелът Баракиел се грижи за успеха на Овена. Той му дарява силен заряд от жизнена енергия, която помага лесно да се справи с всичко, привлича приятели и превръща Овните в оптимисти.

ТЕЛЕЦ

Вашият ангел е Аматиел – покровител на новите начинания и промени в живота. Той ще изпълни душата ви със светла надежда, ще ви помогне ясно да видите истинския път и да разберете какво трябва да свършите тук и сега.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците се управляват от Бахрам – ангел на победата. Бахрам ще ви помогне да преодолеете препятствията и да се справите с всякакви задължения. С негова помощ всички изпитания ще са по силите ви.

РАК

Ангелът Дина настойчиво подтиква Раците към придобиване на нови знания. Мъдростта ще дойде не тогава, когато престанете да задавате въпроси, а тогава, когато започнете да питате. Само мъдрият е способен да достигне висоти във всяка сфера от живота.

ЛЪВ

Зодиите, които могат да обичат един човек цял живот

Има две зодии, чиито представители успяват да съхранят любовта на живота си до края. Те могат да изживеят живота си само с един човек. ...

Лъвовете се управляват от божествения ангел Аквариел. Обръщайте се към него за помощ, когато се стремите към духовно развитие и дълбоко разбиране на заобикалящия ви свят.

ДЕВА

Кадмиел – ангелът на съдбата, винаги е готов да ви помогне да изберете верния път. Обръщайки се към него с молитва, внимателно се вслушвайте в това, което ви подсказва вашата интуиция. Именно чрез нея ангелът на Зодиака направлява Девите.

ВЕЗНИ

Ангелът Барчиел дава на Везните вътрешна сила и състрадание, които са нужни, за да помагат на другите. Ако желаете да промените живота на тези, които се намират редом с вас и са ви скъпи, обърнете се към Барчиел.

2-те зодии с ново гадже през месец ЮНИ

Юни е месец, който ще ви донесе много романтични емоции и страсти, които ще ви направят истински щастливи. Ето кои са 2-те зодии, коит...

СКОРПИОН

Този знак се управлява от Габриел – един от най-силните ангели. Габриел помага да се осъществят кардинални промени в живота и създава благоприятни условия за големи начинания. Определете главната си цел, непрестанно се молете на Габриел и скоро ще видите как мечтите ви започват да се сбъдват.

СТРЕЛЕЦ

Сариел е духовното създание, определено от Небесния отец с цел да насочва и подпомага на хората, родени под знака на Стрелеца. Той ще ги възпира, когато се впуснат да вършат неща, които биха им донесли разочарование.

КОЗИРОГ

3-те двойки зодии, които са създадени един за друг

Колкото повече помъдряваш, толкова повече разбираш, че любовта е сложна игра, за която дори и да знаеш правилата, не ти гарантират побе...

Ангелът Камбиел покровителства Козирозите във всички нови, необичайни и екзотични начинания.

ВОДОЛЕЙ 

Ангелът Катетел дарява „децата“ на Водолея с единение със заобикалящия ги свят, с природата, благославя просвещението и дълбокото проникване в същността на нещата.

РИБИ

Рибите се управляват от ангела Егалмиел, определящ тяхната сексуална привлекателност. С негова помощ те се чувстват по-уверени в силата на своето очарование, което ги води до успех в любовта и в делата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли къде е лобното място на Бенковски?

Колко села има на дъното на язовир Огоста?

Естествена защита: Как да използвате кокосово масло върху растенията?

Перфектните палачинки: 10 трика, които е важно да знаете

Как се пише: абитурентски, абитуриентски или абитюрентски?

Кой брат на Иван Вазов загива по погрешка?

Лоша поличба: 7 неща, които не трябва да държите у дома

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Кой има имен днес днес, 19 март, 2024 г.
Кой има имен днес днес, 19 март, 2024 г.

Днес - 19 март, 2024 г, имен ден празнуват Дария, Найден, Дарина, Дарин. Честит имен ден! Името Дария е женската форма на името на персийския цар...