Вашият цвят според зодията

11670
Вашият цвят според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Всяка зодия си има своя силен цвят, който определя същността и настроението на своя представител. Ето кои са силните цветове на всеки зодиакален знак:

ОВЕН - ЧЕРВЕНО

Червеното е цветът на страстта, смелостта и огнените емоции. Ако искате да ви забележат, носете смело червено: ярко червено червило, червена рокля, червена вратовръзка. Използвайте в дома си червеното като акцент: червена възглавница, детайл в червено на стената в спалнята.

ТЕЛЕЦ – ЗЕЛЕНО

Зеленото е цветът на земята, природата и богатството. И вие като земята сте спокойни, търпели, постоянни. Отглеждайте зелени растения в дома си, боядисвайте стаята или офиса си в зелено.

БЛИЗНАЦИ -  ЖЪЛТО

Жълтото е цветът на веселието, енергията, вдъхновението и щастието. Жълтият цвят чудесно представя същността ви. Поставете жълти детайли в дома или офиса, за да ви вдъхновяват, или поне на входната врата.

РАК – СРЕБРИСТО

Сребристото (металното сиво) е вашият знак, защото вие сте подвластни на Луната. Това е цветът на отражението на сребърната Луна. Поставете в дома си предмети в метално сив цвят или мебели с метални орнаменти.

ЛЪВ – ЗЛАТНО

Златното е цветът на краля/кралицата на животните. Няма по-подходящ цвят от златното за бляскавата същност на Лъва. Носете златни бижута, поставяйте в дома си златисти аксесоари, мебели в златно.

ДЕВА – КАФЯВО

Кафявото е цветът на спокойствието и стабилността. Кафявото е в основата на всяка цветова схема, точно както и природата на Девата. Обзаведете дома си в мебели от кафяво дърво, боядисайте стените с нюанси на кафяво.

ВЕЗНИ – РОЗОВО

Розовото е цветът на искреността, общителността и добротата. Вие общувате леко, безгрижно и рядко натоварвате околните. Боядисайте стените си в розови нюанси или поставете поне един стол или друга мебел в розово.

Тези зодии харесват брака и търсят сигурност и стабилност във връзките

В тази ангажираща ера има някои стари души, които все още вярват в идеята за щастливия брак и които са повече от готови да се свържат н...

СКОРПИОН – ЧЕРНО

Черното е цветът на тайнствената и загадъчната ви природа. Този цвят крие дълбочината на душата ви и ви защитава от любопитни погледи. Носете черно, ако искате да засилите тайнственото си и мистериозно присъствие.

СТРЕЛЕЦ – ЛИЛАВО

Лилавото е цветът на интелигентността, оригиналността и изобретателността, които представят вашата душевност. Използвайте мебели и цветове в нюансите на лавандула или синя слива, ако искате да привлечете повече позитивна енергия.

КОЗИРОГ – СИВО

Най-ревнивата зодия сред мъжете и жените

Знаете ли кой е най-ревнивият зодиакален знак в хороскопа? Сега можете да разберете колко ревниви са мъжете и жените от няколко зодии и...

Сивото е цветът на практичността и традицията. Този цвят не е скучен, а по-скоро ефективен и приемлив. Носете сиво, за да съхраните ефективната практичност в начина си на живот.

ВОДОЛЕЙ – СИН

Синьото е цветът на знанието и творчеството. Вие сте неспокоен дух, но синият цвят ви помага да балансирате енергията си и ви носи хармония. Боядисайте стаите си в синьо, ако търсите духовно равновесие, баланс и спокойствие.

РИБИ – АКВАМАРИН

Аквамаринът е цветът на морето. Рибите се чувстват в естествената си среда, когато са заобиколени от цветовете на морето, тогава показват най-добре способностите си и се чувстват най-вдъхновени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Чай каркаде - топъл или студен се пие

Параноици: Зодиите, които винаги мислят, че партньора им изневерява

Мразят самотата: Тези зодии винаги са във връзка

5 безполезни продукта, за които редовно харчим много пари

7 съвета за избор на цветове за стените вкъщи

Невероятни: Това е жената с най-красивите очи в света (СНИМКИ)

Причини защо да не гладите спалното си бельо

Съберете цифрите си на раждане и надникнете в бъдещето

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com