Вещи и предмети у дома, от които трябва НЕЗАБВНО да се отървете

10248
Вещи и предмети у дома, от които трябва НЕЗАБВНО да се отървете
Снимка: https://pixabay.com

Хубаво е често да почистваме дома си от ненужни вещи, първо, защото така пречистваме енергията си, и второ – защото освобождаваме физическо пространство за новото. Сред нещата, които най-често имат нужда от почистване, са дрехите и с това ще се съгласят най-вече дамите.

Истината е, че те носят енергия и тя може да бъде негативна и да привлече в живота ни проблеми, болести или други неприятности. Вижте от кои ненужни вещи е добре да се отървете.

5 вещи, които изсмукват енергията ни и не подозираме за това

В живота си се заобикаляме с различни вещи на работното място или у дома. Често дори не се замисляме за това, но в много от случаите те...

Дрехи, свързани с неприятни спомени – лошите спомени оставят трайна след не само в съзнанието, но и на дрехите ви. Ако сте преживели нещо неприятно с определени дрехи и се сещате за това, най-добре ги изхвърлете. Така ще пречистите енергията си и те няма да измъчват душата ви. Може би свързвате някоя блуза с провалено интервю за работа или уволнение, отървете се от нея.

Дрехи, които не са ваши – дрехите попиват енергията на своя собственик и това невинаги е хубаво нещо. Добре е у дома да нямате чужди дрехи, защото не знаете какъв човек ги е носил преди това. Иначе може да си навлечете неприятности, проблеми, здравословни грижи заради дреха, носена от някой с трудна съдба. Добре е да имате такива, които единствено вие сте носили и носите.

Монохромни дрехи – това са дрехи, чиито цветове преобладават в сивата гама – бяло, сиво, черно. Ако те са единствените в гардероба ви, незабавно внесете цветни попълнения. Цветовете имат силата да привличат положителна енергия и да влияят на настроението на човек. Направете промяна и внесете цвят в гардероба. Ще видите колко по-добре ще се почувствате, ако облечете дреха в ярък цвят. Усмивката мигновено ще се появи на лицето ви, хората ще ви забелязват, а комплиментите ще са много повече.

Обувки, които не са вашия номер – според китайско вярване, тайната на вечната младост е в краката, а с тях са трайно свързани и обувките, които носите. Може да привлечете положителната енергия на своя страна, ако носите обувки, които ви пасват идеално и са ви удобни. Отървете се от всички неудобни и такива, които са различни от вашия номер.

Тези вещи нямат място в дома ви! Носят лош късмет!

Това са суеверия, които датират от векове наред и обхващат различни култури и народи. Може би и вие имате нещичко у дома за късмет, бил...

Дрехи на починал човек – не е въпроса да носите такива, а да ги съхранявате. Отървете се от тях възможно най-скоро. Може да ги дарите на някоя организация. Тези дрехи не носят радост, те привличат спорове, проблеми със здравето или с работата. Ако получите ценно бижу като семейно наследство, преди да започнете да го носите, го пречистете от енергията, която е попило до този момент.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com