Внимание: Научете как да не се сбъдне лош сън

9113
Внимание: Научете как да не се сбъдне лош сън
Снимка: Thinkstock/Guliver

Ужасните сънища се появяват по време на сън. Ето защо спящият се събужда и помни всичко, което се случва до най-малкия детайл. Експертите смятат това явление за следствие от работата на мозъка, когато насън човек изпитва стрес, конфликти от изминалия ден и всякакви негативни емоции.

Кошмарът отговаря на деня. Човек се чувства уморен, раздразнителен, уязвим. Ако такива сънища го измъчват ден след ден, тогава те могат да доведат до чувство на тревожност и пристъпи на паника.

Има много начина да се справите с нежелани нощни сънища. Всичко зависи от това в какво вярвате: някои четат конспирации, други шепнат молитви, трети купуват лекарства. Събрахме за вас всички, които помагат да кажете: „Спри, ужасен сън“.

Какво означават сънищата според деня, в който ги сънуваме?

Вода, огън и мед срещу кошмар

Водата има огромна сила, трябва да използвате нейната сила. Опитайте се да слеете неприятен сън с вода: отворете крана и запомнете подробностите от съня си с думите „Вода, отстрани всичките ми неприятности, всичките ми скърби“. Ако имате светена вода вкъщи, не забравяйте да измиете лицето си с нея и да кажете с твърд глас: „Където има вода, има сън“ или „Това, което е сънувано, е забравено. Амин".

Можете да опитате да изплатите лошия сън: „Където отива нощта, да отнесе с нея сънят." Хвърли малка монета през прозореца, викайки: „Платено“.

Кога матракът и възглавницата са за смяна

Можете също да прибягвате до помощта на огъня. Запишете съня си на лист хартия и го изгорете над бяла свещ, като кажете: „Дим се вихри, дим се стича, превръщайки го в измислица, да заключи всичко с ключ."

Молитви срещу болезнени сънища

Поставете чаша светена вода над главата на леглото. Всички негативни преживявания и мисли ще влязат в нея. Изхвърлете водата на сутринта. Можете също да измиете лицето си със светена вода и да кажете с твърд глас: „Където има вода, има сън“ или „Това, което е сънувано, е забравено. И забравеното не се сбъдва. Амин".

Ако сънят е толкова ужасен, че се събуждате в паника и истерия посред нощ, отворете прозореца и кажете през него три пъти: „Където е нощта, там е и сънят." Амин, прекръстете се, изпийте чаша вода и заспете.

Как да контролираме сънищата си?

Капан за сънища

Този прекрасен метод е в състояние да прогони лошите сънища и да защити спящия в съня. Направете го сами, лесно е. Първо трябва да вземете решение за геометричната форма и цветовата схема. Изберете цветовете, които предпочитате. Експертите препоръчват обаче да се даде предпочитание на спокойните нюанси, тъй като ярките ще привлекат нереалистични, цветни сцени, след като гледате най-вероятно ще се събудите с чувство на нервно напрежение.

Основата, върху която ще тъчете мрежа от конци, трябва да бъде дървена. Можете да украсите амулета със стъклени мъниста, цветни пера. Започнете ръкоделието само когато сте в добро настроение. Ако искате да включите музика, докато работите, непременно го направете.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com