Внимавайте с тези неща в дома - те крадат енергията ви

7052
Внимавайте с тези неща в дома - те крадат енергията ви
Снимка: nastya_gepp / Pixabay

Умора, раздразнителност, чувство на тревожност - всичко това може да се стовари върху човек, който едва е прекрачил прага на дома си. Това може да се дължи на предмети, които могат да повлияят негативно на енергията и да ви лишат жизненост.

Наред с това, които могже да подобри енергията на човек, има неща, които карат много хора да се чувстват у дома неудобно. Вещите в тази област хора предлагат да се разходите из дома си и да се уверите, че в него няма неща, които крадат енергия, лишават ви от жизненост и пречат на щастливия живот в хармония и комфорт.

Безпорядък и стари неща

Прибирайки се вкъщи след натоварен ден и виждайки бъркотията около себе си, човек става още по-раздразнен, лишава се от възможността да се наслади на уют и комфорт. Всяко нещо, което не е на мястото си, мръсните съдове, които не са измити навреме, скъсаните и износени неща предизвикват негативни емоции и с това трябва да се борим.

Ето как тялото ни издава, че сме стресирани

Стресът е чувство на  физическо психическо напрежение. Това е естествена реакция на заплаха, търсене или предизвикателство. Вашето...

Простите правила за почистване ще ви помогнат да намерите усещане за хармония, а навременното въдворяване на ред ще ви позволи да се сбогувате с източниците на боклук в къщата.

Включен телевизор

Такова просто и елементарно нещо като телевизора може да се превърне в източник на негативизъм и да ви лиши от жизненост. Ако телевизорът е включен непрекъснато, той генерира фонов шум, който затруднява отпускането и релакса.

Специалистите по биоенергетиката отбелязват, че светлинните и звукови вълни, излъчвани от работещ телевизор, нарушават положителните вибрации, като не влияят на благосъстоянието по най-добрия начин.

Затъмнени завеси

6 признака, които показват, че сме изпълнени с негативизъм

В съвременното ежедневие негативизмът може да бъде забелязан на много места. Като започнем от шофьора на градския транспорт, касиерката...

Постоянно затъмнените прозорци, които пречат на достъпа на слънчева светлина, нарушават енергията на пространството и убиват оптимизма. Тежките завеси натрупват огромно количество прах, което също привлича негативност, а липсата на дневна светлина причинява депресивни мисли.

Ако завесите не могат да се сменят, те трябва да се отварят по-често, за да се отървете от потискащото чувство на меланхолия и раздразнение.

Голямо количество декорация

В много къщи има прекрасни дрънкулки, които украсяват дома и придават уют на помещенията, но прекаляването с такива предмети ви лишава от енергия. Голям брой ненужни неща създават усещане за дискомфорт и компактност, така че няма смисъл да държите безкраен брой малки предмети.

Ще бъде възможно да направите къщата място за добра енергия, да се чувствате комфортно и да попълните резервите от жизнена енергия, ако поставите дома си в ред, отървете се от всички ненужни неща и не забравяйте да почистите пространството от негативност.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Как тютюнопушенето се отразява на психиката ви?

Зодиите, които са най-големите манипулатори: За една от тях никога не бихте предположили

10 грешки в стила, които подчертават корема ви - никога не ги допускайте

Японски психолози: Бърз трик, с който да се отървете от гнева за секунди

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com