Всеки ден от седмицата има своя планета

5818
Всеки ден от седмицата има своя планета
Снимка: iStock

От понеделник до неделя седем небесни тела оказват мощно влияние върху глобалните събития на  Земята и върху всеки човек в частност, убедени са астролозите.

Понеделник е денят на луната

В първия ден от седмицата Луната защитава вашата съдба. Трябва да се посвети на домакинска работа - да се подреди, да се освежи или да се извърши общо почистване. За последното понеделникът е просто перфектен. На този ден също трябва да отделите време за близки, семейство, да посетите майка си или поне да се обадите и да напомните, че детето много я обича.

Вторник - Ден на Марс

Вторник не е най-лесният от седемте дни. Често е придружен от прояви на агресия, кавги, конфликти, разногласия. Според астролозите, именно във вторник пътният трафик се увеличава, настъпват най-голям брой инциденти и извънредни ситуации, а войните, разгърнати на този ден, стават най-кървавите. Всяка физическа активност ще се хареса на Марс и това ще ви спаси от неприятности.

Сряда - денят на Меркурий

Меркурий одобрява желанието за знания. Затова в неговия ден е най-добре да се посветите на ученето. Началото на всеки курс, поредица от обучения и други програми за развитие трябва да се планира за сряда. В сряда трябва да проявите специален педантизъм - в никакъв случай не трябва да се нарушава споразумение. Това никога не трябва да се прави, но в деня на Меркурий вашата отговорност е под специален фокус.

Четвъртък - Ден на Юпитер

Четвъртият ден от седмицата е чудесен за пазаруване. Ще получите много удоволствие от придобивки, особено големи като недвижими имоти, кола и други подобни. Също на този ден лесно се решават въпроси, свързани с документи, така че е по-добре да планирате подаването на документи за получаване на виза, издаване на паспорт и така нататък в четвъртък.

Петък - денят на Венера

Венера обича всичко красиво, изящно, приятно за окото. Следователно поне вечер от последния работен ден си струва да се похарчи за душата. Посетете козметичен салон, вземете час за  нова прическа, изберете необичаен за вас стил - експериментите на този ден ще бъдат най-успешните. Също така е добре да похарчите малко (или много) пари за любимите си хора в петък. Отдайте се на пазаруване, подарете си това, за което сте мечтали отдавна.

Събота - Сатурнов ден

Сатурн, за разлика от романтичната Венера, предпочита аскетизма и дисциплината. За да му угодиш и да направиш деня печеливш от гледна точка на космическото сътрудничество, отърви се от всички ненужни неща в дома си в събота. И това може би трябва да е единственото нещо - през останалото време е по-добре да не правите нищо. Спете добре, насладете се на мързела и тишината, помислете за целите в живота си, за начините за постигането им, за  отношенията с близките.

Неделя - Слънчев ден

Небесното тяло ще ви подкрепи, ако за този ден планирате среща с приятели, среща с любимия, голям празник или събитие. Основното нещо е да празнуваме! А  Слънцето ще ви даде сила и енергия, за да сте в крак с подготовката за събитието и с радост да го прекарате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com