Всичко, което мъжете мислят, но не казват

2266
Всичко, което мъжете мислят, но не казват
Снимка: Pixabay

Сигурно ще прозвучи ужасно. Понякога жените се опитват да се заблуждават, че не е така… Но е факт! Има много неща, които мъжете си мислят, но никого не казват!

Предлагаме ви списък с някои от най-честите неща, които му се въртят в главата и при всички положения му правят впечатление, само че не говори за тях пред теб:

Как да разпознаете 5-те най-известни типа НЕВЕРНИЦИ

Изневерите са нещо, което не може да бъде укривано завинаги - рано или късно то става известно на човека, който е бил предаден. В днешн...

На мъжете не им харесват жените, които се държат грубо. Тънък момент е например, когато сервитьорът е малко неориентиран и му отнема повечко време да вземе поръчката. Ако жената се държи грубо и му говори с неприятен тон, много  е вероятно въобще да не получи покана за следваща среща...

Не само жените се притесняват преди първата среща. Мъжете също са напрегнати. Разликата обаче е в това, че те никога няма да си го признаят!

Случвало ли ви се е с часове, дори с дни да умувате защо някой мъж не ви се обажда? Няма много място за размисъл – истината е една. И е неприятна. Не ти се обажда, защото не иска! Колкото и зает да е, няколко минутки за разговор или някое съобщение със сигурност щеше да може да отдели… Ако имаше желание!

Мразят момичетата да им "лазят по нервите". Ако това се повтаря системно, със сигурност  ще стигнат до идеята да потърсят такава, която да не ги изкарва извън равновесие.

Чудесно е да си добра домакиня, но не може да разчиташ, че само с това ще запазиш връзката си! Все пак всеки мъж може да си пусне пералнята или да си направи нещо, колкото да не е гладен… Нужна му е жена за любов, подкрепа и секс. Това е.

4-те физически черти в мъжете, които моментално привличат жените

Колкото и повърхностно да е това твърдение, физическото привличане неизбежно играе роля в живота ни. За всеки от нас това може да е нещ...

Мъжете също срещат трудности. Носенето чантите от пазар например затруднява и тях. Но на глас винаги ще твърдят, че торбите са леки и няма никакъв проблем.

Страхуват от височини и насекоми, но повечето от тях се срамуват да си го признаят.

Не винаги агресивният флирт от страна на мъжа означава настойчивост за нещо повече. Всъщност просто проверява дали самият той наистина би искал да остане в тази компания.

Когато  е преуморен, и на  него със сигурност не му е до секс!

Мъж, който има сериозна връзка, на която държи, никога няма да ти каже, че си напълняла и че имаш спешна нужда от фитнес. Напротив, ще настоява, че изглеждаш прекрасно. Не се връзвай – по-добре се консултирай с приятелка. Или с огледалото…

Нови научни открития обясняват защо мъжете живеят по-малко от жените

Учените са открили нови факти, които биха могли да обяснят защо мъжете обикновено не живеят толкова дълго, колкото жените. Това пише в ...

Когато го попиташ дали гледа някоя мадама с огромно деколте, която е в близост до вас, разбира се, че никога няма да си признае!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com