Всяка жена може да зареже мъжа заради тези 9 причини

11068
Всяка жена може да зареже мъжа заради тези 9 причини
Снимка: iStock/Guliver

Не е тайна, че жените са изключително непредвидими, особено щом става въпрос за любовните им отношения. Мъжете могат да останат изненадани, че жена може да ги напусне по някоя от тези причини, без дори да им даде някакво обяснение.

Не усеща сигурност във връзката си с вас

Жените са такива, че обичат да се чувстват свободни през по-голямата част от времето. Изключение правят някои моменти, когато например една жена е бременна и в нея бушуват хормоните. Тогава тя има нужда да почувства опора и сигурност, които вижда единствено и само във ваше лице. Ако жена ви не получи нужната ѝ подкрепа, тя несъмнено ще се замисли над това дали да остане с вас.

Омръзнало ѝ е от вашите претенции

Четири невербални улики, че връзката ви е към края си

През повечето време можете да разберете кога връзката, в която сте, ще приключи съвсем скоро... Независимо дали нещо е причинило раздя...

Да си жена никак не е лесно. Трябва непрекъснато да се грижиш за дома и семейството, да задоволяваш желанията и нуждите на мъжа и децата си. Напълно нормално е да дойде и момента, когато ще ѝ писне да се съобразява с исканията ви и може да се замисли да ви напусне, за да избяга от всички ваши капризи.

Усетила е, че проявявате интерес към други жени

Тук не става въпрос само за изневяра или флирт с друга жена. Ако тя забележи, че се заглеждате по чужди жени никак няма да ѝ хареса.

Няма свобода

Ако вие я ревнувате или не ѝ позволявате от време на време да излиза с приятелки. Ако контролирате кореспонденцията ѝ в социалните мрежи и си пъхате носа навсякъде, тя ще се почувства притисната от вас и това ще я отблъсне.

Три зодии, които не могат да забравят старата си любов

След любовта идва раздялата. Така е устроен светът. За жалост има някои хора, които просто не могат да преодолеят своята стара любов. В...

Постоянно се мръщите

Вие сте постоянно нацупен и никога не одобрявате това, което тя иска. Ако не искате да разнообразявате връзката си като опитвате нови неща на нея бързо ще ѝ омръзне от вас на 100 процента.

Държите се като дете

На една жена не ѝ е необходим мъж, който се държи по детски. Ако вие мислите само за видео игри или имате налудничави идеи, които дори десет годишен хлапак не би могъл да измисли, то жената до вас ще бъде много разочарована и е вероятно да потърси щастието си другаде.

Не правите нищо за връзката си

Краят на една връзка наистина може да "разбие сърцето ви"

Състояние, наречено стресова кардиомиопатия, води до внезапно, временно отслабване на мускула на сърцето (миокарда). Това води до симпт...

В любовните отношения нещата трябва да са взаимни. Не може да искате само да получавате, без да дадете нещо от себе си. Като в случая не говорим за материални неща, а за жестове на внимание и любов.

Нямате цели за бъдещето

Жената до вас може да си тръгне ако забележи, че вие нямате планове и цели за бъдещето. Ако живеете ден за ден, то със сигурност ще я накарате да избяга от вас. Жените имат нужда от стабилен мъж, а не от безделник.

Отправните ви точки се разделят

Когато и жената, и мъжа знаят какво искат от живота, но плановете и на двамата се разминават сериозно, това би могло да бъде основателна причина за раздяла.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как трябва да се варят великденските яйца?

Как се нарича страхът от високо?

Как да си направим тинктура от глухарче?

Как най-лесно се свалят стари тапети?

Как се пише: усъвършенствам, усъваршенствам или осъвършенствам?

Изпратена по погрешка: Котка пропътува хиляди километри с куриерска фирма (СНИМКА)

Кулинарна Арена - ексклузивна галавечеря и цирков спектакъл

Колко чаши кафе трябва да пием на ден, за да сме здрави?

Имайте едно наум: Тези храни могат да съдържат нитрати

Боядисване на великденските яйца: Природни рецепти от миналото

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как трябва да се варят великденските яйца?
Как трябва да се варят великденските яйца?

Голямо е разочарованието, ако варим яйца за Великден и установим, че са се напукали. Тук ще предложим няколко съвета как да запазим здрави яйцата,...