Всяка зодия си има число на щастието - провери кое е твоето

42186
Всяка зодия си има число на щастието - провери кое е твоето
Снимка: iStock/Guliver

Цифрите в нумерологията винаги означават нещо. Те влияят различно на хората. Често пъти разположението на планетите оказва влияние върху настроението на човека. Има някои цифри, които носят щастие, но има други, които предизвикват проблеми и препятствия. Късметът и щастието са свързани с определени числа. Те могат да работят в наша полза при дадени обстоятелства. Числата са винаги някъде около нас - те се срещат в телефонни номера, номер на улици, важни дати и много други.

1-Слънцето

Ако сте зодия Лъв, слънцето оказва доста силно влияние на характера ви. Единицата символизира стартирането към високите резултати, тя е знак за сериозен успех в бизнеса. Лъвовете вървят винаги напред, когато около тях има числото 1. Но трябва да избягват цифрата 2, защото тя им носи само негативизъм и ги връща назад. А това спира кариерното им развитие.

2-Луната

Номер 2 е перфектното число за Раците. То ги свързва със сигурността и любовта, които са водещи фактори в живота на тази зодия. Когато Ракът види няколко двойки заедно, те са гаранция за голям късмет и сбъдване на желанията му. Раците трябва да се пазят от числа с 1 и 0, например 1, 100 и т.н.

3-Марс

Овните и Скорпионите обожават числото 3. Ако правят някакъв бизнес, около тях трябва да присъстват много тройки, за да им върви. Ако им предстоят важни срещи и решения, е добре да изберат дата, в която присъства тройката. За тях 3 е символ на късмет и благополучие, затова е добре да са по-близо до цифри с много тройки.

4-Меркурий

Дева и Близнаци са щастливците, на които 4 им носи вдъхновение. Когато около тях има четворки, те са символът на знание и вдъхновение. Търговията също се засилва, а ако професията на човек е творческа, то неговата мисъл се засилва двойно. Сборът от фаталното число 13 също е 4 и затова за тези зодиакални знаци им е на късмет.

Kои числа ще донесат богатство и любов на различните зодии

Числата са особено мощни. Техният магически ефект върху хората и жизнените им функции е доказан в милиони случаи. Всяка зодия има своя ...

5-Юпитер

Ако в поредица от цифри присъства петицата, зодия Стрелци са късметлиите. Енергията, която им носи това число е много мощна. Тя подобрява комуникацията с хората и им дава криле да продължат да работят, докато постигнат желания краен резултат. Звездата с 5 върха е талисманът на Стрелците, който им носи много късмет.

6-Венера

Много късмет носи шестицата на зодия Везни и зодия Телец. Отлично число, което носи любовно щастие. Затова ако са решили да вдигат сватба, дата, пълна с шестици, е особено подходяща за тях.

7-Сатурн

Кое е щастливото ви число според зодията?

Играете ли често лотария, но все губите? А знаете ли, че всеки зодиакален знак си има няколко печеливши числа? Астрологията и нумеролог...

За Козирога седмицата е късметлийското число. Когато има седмица, проблемите и пречките започват да се решават по-лесно, защото земните Козирози се вслушват в гласа на своите ангели-хранители.

8-Уран

8 е най-доброто число на енергичните и креативни Водолеи. То ги зарежда с положителна енергия. Често пъти тази зодия остава неразбрана, но когато срещне това число, то ги мотивира така, че да се чувстват много над останалите.

9-Нептун

Деветката затваря кръга на зрелостта. Това е числото на Рибата. То засилва нейната интуиция и й помага да взима по-добри решения. Ако се комбинира с 6, това й помага да привлече любовта към себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com