Взривоопасни комбинации: най-несъвместимите 7 зодиакални двойки

25070
Взривоопасни комбинации: най-несъвместимите 7 зодиакални двойки
Снимка: iStock/Guliver

Всички зодии имат специфични характеристики, които им позволяват да формират щастливи взаимоотношения с други зодии. Стрелецът може да изгради перфектни отношения с Овен, а Водолеят ще бъде много щастлив в компанията на Везните. Между знаците на зодиака обаче има връзки, които буквално могат да завършат с катастрофа! Ето седемте най-зле съчетани двойки!

Овен и Дева

Овен се влюбва много лесно – щом някой му хване окото, той веднага „напада“. Овенът смело започва разговор и разпространява навсякъде своя чар. Тази рогата зодия обаче мрази рутината и връзката му трябва да бъде вълнуваща и приключенска. Затова ако му доскучее, той търси щастието другаде.

Девата, обича да се отделя емоционално от обкръжението си и се чувства отчуждена през по-голямата част от живота си.
Девата е идеалист и чака перфектен партньор, но за съжаление той така и не се появява.

Връзката между Дева и Овен е една от най-трудните. Девата постоянно дразни Овена и безуспешно търси твърдост и спокойствие в него. Тази двойка няма абсолютно нищо общо. Те не са съгласни помежду си за нищо и нямат шанс за щастлива и хармонична връзка.

Телец и Близнаци

Телецът е чувствен и цени както физическата, така и емоционалната близост с партньора. В началото на една връзка той е резервиран, но след като намери някой, който да поеме инициативата, той процъфтява в тази връзка. Телецът е верен и лоялен и иска да изгради стабилна връзка.

Близнаците също търсят своята сродна душа през целия си живот. Те са променливи са нерешителни, обичат да лудеят и да експериментират в спалнята.

Телецът и Близнаците имат сериозни проблеми с общуването и рядко се разбират. Те се карат много често и никой от двамата не отстъпва от своето. Заради това отношенията им рядко са спокойни и хармонични.

Лъв и Дева

Лъвът е надарен с изключително пламенен характер. Той не мисли твърде рано за женитба или деца, а вместо това обича да пътува, да се забавлява и да сбъдва мечтите си. Освен ако не срещне някой, който е наистина специален и с когото иска да прекара живота си на всяка цена. Този човек със сигурност няма да е от зодия Дева.

Девата е прекалено взискателна и обикновено е недоволна от себе си. Тя е склонна да има ниско самочувствие и е по-скоро самотник. Лъвът, от друга страна, не иска да се уморява във връзката, защото трудностите го плашат.

Лъвът и Девата са много различни един от друг и целите им в живота са разнопосочни. Те по-скоро няма да могат да създадат успешна връзка.

Стрелец и Рак

Стрелецът е много отворен и смело се доближава до представители на противоположния пол. Обича да привлича интерес към себе си и предпочита да пътешества. В една връзка Стрелецът цени спонтанността и забавлението и само с такъв отворен партньор може да изгради трайна връзка.

Ракъг е много предпазлив, чувствителен и емоционален и обръща внимание на всеки, който прояви интерес към него. Срамежливостта на Рака го затруднява при организирането на среща, трудно се отваря за нова връзка. Когато обаче поема риска, се оказва страхотен любовник за това.

Стрелецът най-много цени свободата - той все още търси приключения, нови впечатления и атракции. Ракът, от друга страна, предпочита уединението на дома и спокойствието. С лудия Стрелец няма шанс да оцелеят дълго време

4 двойки зодии, които не са подходящи един за друг, но са щастливи заедно

Някои двойки живеят щастливо един с друг, въпреки че изглеждат напълно несъвместими. Астролозите съставиха списък с 4 двойки зодии на т...

Козирог и Овен

Не е лесно да се влюбиш в Козирог – тази зодия сякаш се фокусира основно върху професионалната кариера и развитие, а тези, които решат да поемат риска, са изправени пред тежка задача. На Козирогът му коства много време, за да узрее в сериозна връзка и той държи чувствата си под контрол до края.

Овенът е авантюристичен, енергичен и импулсивен, той няма как да бъде добър партньор за Козирога – тази връзка едва ли ще издържи изпитанието на времето. Овен и Козирог просто не следват един път. Те се постоянно спорят помежду си, опитвайки се да докажат превъзходство си. Обикновено те могат да се уважават един друг, но това не е достатъчно за създаване на трайна връзка.

Водолей и Рак

Влюбеният Водолей не знае какво иска. Той иска да намери сродна душа, но от друга страна се чувства най-добре в собствената си компания. Той търси причина да прекрати тази връзка. С възрастта обаче Водолеят спира да бяга и успява да изгради щастлива връзка, но със сигурност не със срамежливия и вече плах Рак.

Каква е сексуалната ви съвместимост според зодията

Зодиакалните знаци и съвпадението в леглото е много интересен и сложен въпрос. Чуваме едно и също нещо през цялото време – като д...

Ракът в компанията на Водолей се чувства несигурен. Водолеят всъщност не принадлежи на никого, той все още търси нещо и има страхотни идеи зад гърба си. Това е наистина трудна връзка, която няма да оцелее...

Близнаци и Риби

Рибите са много романтични и любовта е най-важното нещо в живота за тях! Това понякога затруднява намирането на любовна половинка, която търсят буквално с години, но когато най-накрая го направят, могат да изградят силна, щастлива връзка.

Това обаче би се случило най-трудно с Близнаците, които също все още търсят своето място в живота, разклатени са и нерешителни. 

Близнаци и Риби са знаци, които нямат много общо. Двата знака могат да се разлюбят за броени минути, нямат общи цели и цялата им връзка може да бъде само мимолетна романтика.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ражда се нова ера! Ретрограден Плутон и преход на Плутон от Козирог към Водолей до 19 ноември

4 зодии, които ще намерят любовта през втората половина на 2024 г

8-те най-популярни въпроса за секса в интернет

Кои са най-големите притоци на Марица?

6 тайни за перфектните пържени яйца

14 храни, които не трябва да приемате за закуска, за да не навредите на тялото си?

Ето защо диетата без глутен не е полезна за всеки

Полезно както у дома, така и в градината: 7 варианта за използване на утайката от кафе

3 зодии, на които е писано да срещнат истинската любов

Поставете грубияните на мястото с тези 5 язвителни фрази

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com