Защо да имате втори чифт очила за всяка ситуация

7221
Защо да имате втори чифт очила за всяка ситуация
Снимка: Grand Optics&Joy Optics

Животът е динамичен и неповторим. Живеем на високи обороти и всеки миг за нас е единствен. За да не пропуснете момента, винаги препоръчваме да притежавате втори чифт очила, като резерва или за специфични дейности. Така ще имате по-остро и адаптирано към конкретната ситуация зрение. Допълнителните очила не само ще разнообразят външния ви вид, но ще ви дадат спокойствие и сигурност при упражняване на редица дейности - спорт, работа на компютър, четене или дейности на открито.

И това не е лукс, а по-скоро много умен ход.

Когато очилата за вас са необходимост и не можете да извършвате ежедневните си занимания без тях, наличието на втори чифт е задължително, за да не се чувствате безпомощни. Те ще са вашето спасение в екстремните ситуации, когато загубите или счупите основните си очила.

Работата в офис среда също предполага подходящи очила, съобразени с обхвата на виждане и зрителната ви острота. Точните стъкла ще ви помогнат да се концентрирате, като направят зрението ви по-контрастно и спокойно.

Бъдете отговорни и към себе си, и всички участници в движението, когато шофирате. Качествените очила с поляризация ще премахнат вредните отблясъци и ще ви осигурят контрастно зрение, дори при ярко слънце.

Нека не пропускаме и модата – нов модел диоптрични очила ще промени осезаемо вашето излъчване и ще ви придаде по-професионален или по-фриволен външен вид. Категорични сме, че очилата трябва да са начело на всеки шопинг списък, защото няма друг аксесоар, който така забележимо да променя визията. Ако следвате тенденциите и искате да впечатлявате със стила си, съветваме ви да заложите на няколко топ модела хубави очила.

Очилата вече не са проблем, дори когато спортувате. Много производители на спортни продукти предлагат очила с аеродинамична форма, които прилягат плътно на лицето и ви позволяват спокойно да практикувате любимите си занимания – било то на открито или в затворени пространства. Всеки опитен спортист знае колко са важни качествените очила, които освен филтър за УВ защита трябва и да са снабдени с покритие против изпотяване и надраскване, задължително с нечупливи стъкла, а понякога дори с вентилация.

Задължителни са резервните очила и за всички носещи контактни лещи. Това може да бъде особено полезно, когато пътувате или сте на почивка. Лещите лесно се губят, а ако не виждате без тях, почивката не е така забавна, както изглежда по филмите. Особено когато намирането на идентични лещи е невъзможно. Не забравяйте, че очите се нуждаят от почивка и е желателно периодично лещите да се заместват с очила, което се отразява релаксиращо и намалява умората и главоболието.

Оптики Grand Optics&Joy Optics имат специално предложение при покупка на диоптрични очила. От 16-ти януари всички те са с отстъпка до -40%, а всяка втора покупка на диоптрични очила за същия клиент е с -50%.

Вижте повече ТУК!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Знаете ли с какво се хранят охлювите?
Знаете ли с какво се хранят охлювите?

Охлювите напоследък се превърнаха в доста популярни домашни любимци. Те са интересни за отглеждане и непретенциозни към изхранването си. Сред...